TV PREPORUKA

Od Hobita do Jackie, ovaj zimski vikend idealan je za provod uz ove filmove

Zimski vikend provedite uz neki od devet filmova s TV programa

Vikend je pun zbilja dobrih filmova, a mi smo u nastavku izdvojile devet naslova koje i same želimo gledati.

Batman v Superman: Zora pravednika, Nova TV, subota, 20.15 sati

Batman i Superman sukobljavaju se zbog različitih filozofija u vezi s vrstom junaštva potrebnim da se zaštiti svemir. Ipak, dvojac je prisiljen suočiti se s još većom prijetnjom koju je stvorio opaki milijarder Lex Luthor. Bojeći se postupaka superjunaka s božanskim moćima čije je djelovanje van svake kontrole, moćni osvetnik iz Gotham Cityja kreće u borbu s najcjenjenijim spasiteljem modernog doba, dok se svijet pita kakav mu junak zapravo treba.

Čelična pravda, Cinestar TV, subota, 21.10 sati

Russell Blaze (C. Bale) vodi težak život, preko dana radi u lokalnoj čeličani, a noću se brine za teško bolesnog oca. Zajedno s bratom Rodneyjem sanja o odlasku i boljem životu. Spletom nesretnih okolnosti završava u zatvoru dok Rodney po povratku iz misije u Iraku, upada u niz zločina i misteriozno nestaje. Nakon neuspješnih pokušaja policije da riješi slučaj, svjestan da nema što izgubiti, Russell odluči uzeti pravdu u svoje ruke.

Pakleni šund, AMC, subota, 22 sata

Pumpkin (T. Roth) i Honey Bunny (A. Plummer) dvoje su lopova koji, jedući u gostionici, odluče kako je najbolja stvar koju mogu napraviti ta da ju opljačkaju. Vincent Vega (J. Travolta) i Jules Winnfield (S. L. Jackson) plaćeni su ubojice koji rade za Marcellusa Wallacea (V. Rhames), na zadatku da svome šefu vrate ukradenu posebnu i vrlo tajanstvenu aktovku. Kasnije, Vincet po Wallaceovu nalogu mora voditi Wallaceovu suprugu Miu (U. Thurman) na večeru u grad, dok joj je muž na poslovnom putu.

Aladin, HBO, nedjelja, 20 sati

Disney donosi uzbudljivu i živopisnu adaptaciju animiranog klasika o šarmantnom uličaru Aladinu, odvažnoj princezi Jasmine i duhu iz svjetiljke koji je možda ključ njihove budućnosti. U režiji Guya Ritchieja, Aladin ima zvjezdanu glumačku postavu koja uključuje Willa Smitha kao duha iz svjetiljke većeg od života, Menu Massouda kao domišljatog lupeža Aladina te Naomi Scott kao Jasmine.

Uzvanik na vjenčanju, Cinemax, nedjelja, 20 sati

Jay čovjek je s tajnom koji putuje iz Britanije u Pakistan na jedno vjenčanje, naoružan ljepljivom vrpcom, sačmaricom te planom otmice buduće mladenke. Unatoč svojoj hladnokrvnoj učinkovitosti, plan ubrzo izmakne kontroli, odvodeći Jaya i njegovu taokinju u bijeg preko granice te kroz željezničke postaje, sirotinjske četvrti i crna tržišta New Delhija. Dok međusobna privlačnost ključa, lojalnosti se mijenjaju, a eksplozivne se tajne otkrivaju.

Kišni čovjek, HRT2, nedjelja, 20.05 sati

Nakon očeve smrti Charlie sazna da mu je otac ostavio samo auto i grm ruža, a tri milijuna dolara nekom udruženju Cincinnati Trust. Tražeći to udruženje, sazna da ima brata Raymonda koji živi u ustanovi za psihički poremećene osobe, koji je autističan, čita, savršeno pamti, osobito brojeve, ali ne povezuje činjenice. Kako bi se bolje upoznao s bratom kojeg prvi put vidi, a i kako bi se domogao novca, Charlie povede Raymonda sa sobom.

Hobit: Smaugova pustoš, RTL TV, nedjelja, 20.10 sati

Azog (M. Bennett) i njegovi orki nastavljaju progoniti Thorina (R. Armitage) i njegovu družinu. Uz pomoć Gandalfa (I. McKellen) Thorin stiže do Beorna (M. Persbrandt) koji može preuzeti lik medvjeda. Iste noći Azog odlazi u Dol Gudor, gdje mu Necromancer/Smaug (glas B. Cumberbatch) zapovijedi da krene u rat pa Azog potjeru za Thorinom prepusti svom sinu Bolgu (L. Makoare). Sljedećeg dana Beorn otprati Thorina i društvo do granice Mirkodola.

Jackie, Fox, nedjelja, 20.55 sati

Nakon ubojstva američkog predsjednika Johna F. Kennedyja, prva dama Jacqueline Kennedy (Natalie Portman) pokušava biti jaka nakon traume koju je njena obitelj doživjela, vratiti vjeru, utješiti svoju djecu te definirati povijesno nasljeđe svoga muža… Biografska drama o bivšoj prvoj dami debitantski je film na engleskom jeziku redatelja Pabla Larraina.

Ispovijesti opasnog uma, TV1000, nedjelja, 21 sat

Chuck Barris, mlad, energičan i usredotočen na vrhunsku karijeru u rastućoj televizijskoj industriji, otkrije da ga prati sumnjivi tip koji ga ubrzo namami u opasan svijet: svijet CIA-inih tajnih agenata. Dok Barris stječe popularnost kao dinamičan televizijski producent, stvarajući inovativne i popularne emisije poput „Igre za mladence” i „Gong Showa” koji je on sam vodio, on redovito obavlja atentate za vladu Sjedinjenih Država.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba