Zabava

omogućava A1

Neograničeni vikend je nešto o čemu svi sanjaju; Rita Rumora otkrila nam je svoj

Influencerica Rita Rumora napravila nam je svoj vikend dnevnik; sada znamo zašto joj treba neograničeni vikend internet
Da me netko prije nekoliko godina pitao kako zamišljam neograničenu zabavu, odgovor bi bio potpuno drugačiji od onog danas. Ono što mi je prije predstavljao pojam zabave poput izlazaka i provođenja vremena vani, danas je uživanje u bivanju kod kuće i posvećivanju stvarima koje obožavam raditi. Naravno, kao i većina moje generacije, mnogo vremena provodim online, a s obzirom na pojam influencera koji me prati – i više nego većina. Zato je moja neograničena vikend zabava usko povezana s pojmom neograničeni vikend internet.

Svake godine nekako ispadne da mi je najzabavniji vikend onaj uoči odlaska na more. Iako svake godine kažem da ću sljedeći put sve unaprijed organizirati, i ove godine nisam to napravila. Opet sam došla u situaciju da sam sve rezervirala, kupovala i tražila u zadnji čas. Moram li reći da sam i avionsku kartu kupila samo nekoliko dana prije leta? Toliko o promjenama navike. Ali sljedeće godine ću drugačije, obećavam!

Neograničeni vikend

Kao i većini, petak popodne, subota i nedjelja su mi dani kada najviše ugađam sebi i radim stvari koje me vesele da se opustim nakon uglavnom hektičnog tjedna (pogotovo prije godišnjeg).

Čim sam u petak došla s posla, najprije sam pogledala što ima novog na Instagramu, a kako je sljedeći dan neradni, to malo se pretvorilo u beskonačno skrolanje online i traženje outfit inspiracija za ljeto te pretraživanjem svih webshopova u nadi da će sve što naručim stići doći prije nego li otputujem.

Pogled sam digla s mobitela tek kada su me moja dva psa počela upozoravati da ih ipak trebam prošetati.

S obzirom na opis posla, često moram pripremati sadržaj za društvene mreže, a vikendom sam najkreativnija i zapravo uglavnom radim tim danima jer stignem napraviti i kvalitetne fotke, te smisliti zanimljive ideje za Instagram storyje ili montirati videe.

Volim osmišljavati neku novu vrstu sadržaja poput kratkih videa i sličnog pa uglavnom to učim gledajući tutoriale na You Tubeu, a vrlo često zalutam i na vlogove nekih omiljenih influencerica ili recenzije nekih novih beauty proizvoda.

Omiljene serije

Kako bi si osigurala dovoljno podatkovnog prometa za kreiranje svakodnevnog sadržaja koji stavljam na Instagram, aktivirala sam si Neograničeni vikend internet opciju za svega 10 kuna preko Moj A1 aplikacije. Ukratko, tako sam si osigurala neograničen internetski promet tijekom vikenda, odnosno od petka u 17 do nedjelje u 23:59 sata. To bi mi definitivno trebalo biti dosta.

Omiljene serije

Prethodni tjedan je stvarno bio ludnica pa sam jedva dočekala vikend kako bih mogla neograničeno gledati omiljene serije. Satima se nisam odvajala od laptopa: epizoda po epizoda, pa u jednom danu pogledaš cijelu sezonu.

Iako su mi prije vikendi bili rezervirani samo za izlaske, danas mi zabavu predstavlja nešto potpuno drugačije – bivanje u nekom miru i uživanje doma. Priznajem da mi je vikend bio stvarno zabavan. A kako i ne bi bio kada sam od kuće obavila kompletni ljetni shopping, kupila avionske karte za Dubrovnik te stigla “facetimeati” s bratom koji živi u drugoj vremenskoj zoni.

Ako i ti, poput Rite, svakodnevno objavljuješ razne stvari na društvenim mrežama, možeš biti dio A1 kampanje. Objavi svoj vlastiti autentičan sadržaj na Facebooku i Instagramu koristeći #MojOblikZivota. Autore najkreativnijih fotografija i videa A1 Hrvatska će nagraditi s tisuću kuna na Zaba potrošačkoj kartici.

Sadržaj nastao u suradnji s A1

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba