DIZAJN

Sadržaj omogućava Kraš

Napokon imamo idealan i baš cool božićni poklon za sve. Otkrivamo o čemu je riječ

Stiže nam blagdansko vrijeme, a s njime i vječna dilema što kome pokloniti

Kraj studenog definitivno je dobro vrijeme da počnete razmišljati o božićnim darovima. Mi smo veliki kampanjci koji kupuju uglavnom u zadnji čas, ali do tada već imamo barem popis onoga što planiramo. Sada je na popisu jedna stvar manje jer smo upravo otkrili kutiju koja krije ono što svima treba. Šalica sa super cool natpisom i slatki doživljaj koji potpisuje naša omiljena Dorina. Za ovu prigodu Kraš se spojio s hrvatskim brendom Mustre te su zajedno kreirali veselu božićnu kutiju.

aleksandar selak

Mustre su bile zadužene za poruku i ilustracije, realno to najbolje rade već godinama na odjeći i modnim dodacima. Iskoristile su dvije već poznate Pomalo i Oborilo me, ali i smislile nove poput Pao mi je šećer i Stavljam sve na kocku. “Krenuli smo na proljeće i odmah kliknuli. Čast nam je da nas je netko s tako bogatom tradicijom uključio u ovu predivnu priču”, rekla nam je Marijana iz Mustri.

Poklon kutija s porukom Neka ti se poslože sve kockice, koja osim što je dvosmislena traži malo pozitive i u ovoj zahtjevnoj i ludoj godini.

Pored šalica, Kraš je bio velikodušan i upakirao je četiri Dorina čokolade koje nestaju čim se otvori pakiranje, a ako ste vi ili netko od vaših ljubitelj Mliječne, Ledene, Lješnjaka ili Keksa ona nemate više što misliti. Ambalažu su isto kreirale Mustre i to porukom Neka ti se poslože sve kockice, koja osim što je dvosmislena traži malo pozitive i u ovoj zahtjevnoj i ludoj godini. A možete ih posložiti i s Dorinom. Krećete li u potragu, da previše ne lutate, šapnut ćemo vam da su Dorina & Mustra pakiranja dostupna u Bonbonnièreama Kraš i na policama svih većih prodajnih mjesta. Ipak, oprez, jer dolaze u ograničenim količinama.


Na Facebook stranici Super1 portala u tijeku je slatki nagradni natječaj koji traje od 19. studenog do 5. prosinca. Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Sadržaj nastao u suradnji s Krašom.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube