GASTRO

Na ručak smo otišli u Submarine Burger i isprobali njihovo novo pivo. Vraćamo se ponovno

Na svoj sedmi rođendan, ekipa Submarine Burgera predstavila je prvo burger pivo u Hrvatskoj, a ovo su naši dojmovi nakon kušanja

Prije nekoliko smo dana prenijeli jednu jako uzbudljivu vijest – ekipa Submarine Burgera predstavila prvo burger pivo u Hrvatskoj. Kako su objasnili, ono je nastalo iz želje da ponude pivo koje će nadopunjavati njihov meni, i tako osmislili lager koji još dodatno naglašava okus Submarinea. Nakon što su se s idejom javili prijateljima u Garden Breweryju, krenulo je testiranje, sparivanje, ocjenjivanje i komentiranje, a nakon nekoliko mjeseci predanog rada dobili su ono što su željeli već godinama. Znatiželjni kakvi jesmo, u najavljene savršeno sljubljene okuse burgera i ovog piva morali smo se otići uvjeriti i sami. Na ručak smo se tako danas odlučili na jednu od njihovih 13 lokacija koje imaju diljem Hrvatske, u Frankopansku 11 u Zagrebu.

Sandro Lendler

Nakon uvijek prisutnog premišljanja oko toga koji od njihovih slasnih burgera naručiti, izbor je pao na Smokehouse (brioche pecivo, 100 posto prirodni burger od junetine, svježa zelena salata, dimljena dalmatinska panceta, grilani dimljeni sir i BBQ mayo umak), u kombinaciji s, naravno, lager Burger Beerom. Sjedili smo na terasi, temperatura je bila standardno užarena, a nakon kojeg zalogaja burgera, bolje osvježenje od ovog koje smo imali prilike premijerno kušati nismo mogli ni zamisliti. Budući da je Smokehouse burger vrlo snažnih okusa i aroma, s naglašenim dimom, odgovaralo nam je to što pivo vrlo lagano, gotovo nenametljivo, a opet konkretno u okusu.

Sandro Lendler

A kako nam je pojasnio ljubazni konobar, jednako se tako dobro slaže i s bilo kojim drugim burgerom iz njihove ponude. S ručka smo otišli više nego zadovoljni, međusobno komentirajući kako bi ovo pivo bez problema naručili i da ga vidimo na cjeniku kakvog bara ili pivnice, i konstatirajući da nam je ekipa iz Submarinea svaki sljedeći dolazak učinila još lakšim, budući da dileme oko toga što piti uz burger više sigurno nemamo.

Sandro Lendler

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba