Kućni ljubimci

Na Instagramu smo naišle na divne štence zlatnog retrivera iz Zagreba: Njihova priča uljepšat će vam ovaj kišni dan

Njihovi roditelji su pravi šampioni s osvojenim brojnim nagradama

Cijela Super1 redakcija obožava životinje i to toliko da ih dovodimo sa sobom na posao. Da, ovdje se često šeću psi, a dovele bismo i mačke da su samo malo društvenije. Uglavnom, na Instagramu volimo pretraživati fotke slatkih životinja pa smo naletjele na nedavno okoćene štence zlatnog retrivera.

Krenule smo malo istraživati tko je obitelj ovih štenaca i doznale da se radi o pravim šampionima. Majka Nia i otac Pierke ponosni su roditelji čak šest stenaca – troje curica i tri dečka. Nia je inače osvojila brojne nagrade na natjecanjima i izložbama pasa, a njezina vlasnica Diana Delonga s uzgajanjem zlatnih retrivera započela je sasvim slučajno.

View this post on Instagram

Trio fantastico ?❤️ #mystialapuppies #goldenretriever #thecutestpuppyever

A post shared by Diana Delonga (@mystiala) on

View this post on Instagram

All mine ❤️ Nia #goldenretriever

A post shared by Diana Delonga (@mystiala) on

S 18 godina je nabavila kujicu Ninu, ali isključivo kao kućnog ljubimca. No, nekako je znala da tu priča ne završava pa se obratila Dewmist uzgajivačnici i od njih nabavila kujicu Nalu koja je ubrzo osvojila nagradu kao najljepši mladi pas pasmine zlatnih retrivera.

Obitelji se pridružila i Nia te Diana od tada redovito sudjeluje na izložbama pasa. Kako posebno voli zlatne retrivere, otvorila je vlastitu uzgajivačnicu Mystiala u Zagrebu, a štence će dati u ruke samo odgovornim ljudima.

Zlatni retriveri su idealni članovi obitelji zbog svog zaigranog temperamenta

Osobnost i temperament zlatnih retrivera kao pasmine najbolje su izraženi u njihovoj odanosti čovjeku. Oni su energični i zaigrani psi, te idealni članovi obitelji. Poslušni su, inteligentni, odlični u interakciji s djecom, te dobri prema nepoznatim osobama.

Ovi psi obožavaju ljudsko društvo i žele sudjelovati u svim aktivnostima kojima se bavite i vi, a zbog svoje prijateljske naravi dobro se slažu sa psima svoje i drugih pasmina. Evo još nekoliko fotki mladunaca:

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba