NOVO MJESTO

Na glavnom zagrebačkom trgu otvoren je novi Kraš choco&café. Ondje možete kupiti i Bajadera namaz

Nova choco adresa u gradu kojoj ćete teško odoljeti

Kraš choco&café novootvoreno je mjesto na glavnom zagrebačkom trgu, točnije na adresi Trg bana Josipa Jelačića 5, a koje spaja konzumaciju i kupnju, s naglaskom na posebne ručno rađene proizvode te napitke i slastice inspirirane dobro poznatim Kraševim brendovima. Ovaj concept store kakav imaju svi vrhunski proizvođači čokolade u najvećim europskim metropolama posjetiteljima će omogućiti drugačije iskustvo te ponuditi najpoznatije proizvode, premium asortiman i inovativna iznenađenja. Njegovo otvorenje ujedno je i jedno od važnijih događanja u Kraševoj slavljeničkoj 110. godini postojanja, a mi smo ih posjetili naravno prvi kako bismo detaljno doznali o čemu je riječ.

Kreirajte sami svoju čokoladu

Aleksandar Selak

Naime, u ovom novom, zbilja raskošnom slatkom choco caféu moći će se tako pronaći njihove autentične slastice, kolači i torte inspirirani čuvenim Kraševim proizvodima, ručno rađene praline po recepturama njihovih najboljih majstorica i majstora, alkoholni i bezalkoholni kokteli ili pak vrući likeri prepuni aroma. Sva ponuda pomno je birana, a dio premium asortimana može se pronaći samo na ovoj adresi radi čega s opravdanjem govorimo o zbilja ekskluzivnoj lokaciji. Kao i jednu od većih zanimljivosti ondje izdvaja se Choco Creator s pomoću kojeg će posjetitelji moći postati tvorci vlastite čokolade te izraditi personaliziranu čokoladu birajući između gotovo 20 neodoljivih ponuđenih sastojaka.

Tamno drvo, prostranost i suvremeni izričaj prostora

Aleksandar Selak

Cijelom doživljaju doprinosi i urban te suvremeno uređen prostor u kojem prevladavaju čiste linije kojima tamno drvo daje toplinu. Projektirao ga je arhitektonski studio Bine Karol Tekavec u suradnji s arhitektonskim uredom 4uHa. S obzirom na to da se Kraš choco&café otvara u vrijeme adventa, unutrašnjosti i vanjskom prostoru udahnuli su dio božićne čarolije te blagdansko uređenje prepustili arhitekticama Valentini Jakobović i Zdenki Šarolić. Osim toga, zaposlenici ondje također nose pregače s potpisom koje je posebno za Kraš dizajnirala Aleksandra Dojčinović.

Tko je za Bajadera namaz ili retro izdanje Kolumbo čokoladice?

Aleksandar Selak

U odnosu na prethodnu lokaciju na Ilici, novi Kraš choco&café smjestio se u puno raskošnijoj kvadraturi, na jednoj od najprestižnijih lokacija u metropoli. Sve ljubitelje slastica posebno će zaintrigirati kako se ondje možete kupiti i famozni namaz Bajadera, retro izdanje Kolumbo čokolade o kojoj svi posljednjih dana govore itd. Tu je i šank smješten na terasi, gdje će se gosti moći okrijepiti toplim napitcima, kuhanim vinom, a pripremili su i slanu božićnu ponudu. Kako ovaj novi i zbilja otmjeno uređeni Kraš na trgu izgleda, donosimo vam u našoj galeriji.

Aleksandar Selak
Aleksandar Selak
Aleksandar Selak
Aleksandar Selak
Aleksandar Selak
Aleksandar Selak
Aleksandar Selak
Aleksandar Selak
Aleksandar Selak
Aleksandar Selak
Aleksandar Selak
Aleksandar Selak
Aleksandar Selak
Aleksandar Selak
Aleksandar Selak
Aleksandar Selak
Aleksandar Selak

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube