NOVI BREND

Mokka je novi hrvatski brend keramike koja će obasjati svaku prostoriju

Vlasnica brenda Valentina Jazbec otkrila nam je više o tome kako je nastao

Od brendova nakita preko onih s kolekcijama odjeće pa do brendova namještaja i igračaka, u novoj rubrici Super1 vas upoznaje s novim brendovima koje neumorno pokreću hrvatski kreativci.

Ime brenda: Mokka Ceramica

Mokka Ceramica

Brend je pokrenut: iz ljubavi prema keramici i unikatnim rukotvorinama. Silno sam htjela naučiti cijeli proces izrade keramike, ali kako to već ide, tečaj sam dugo odgađala. Nedugo nakon prvog lockdowna prijateljica me dovela pred gotov čin, upisala nas je na tečaj i ostalo je povijest. Momentalno smo se oduševile, ja sam već nakon prvih nekoliko sati tečaja znala da želim pokrenuti brend. Nakon završetka tečaja krenula sam samostalno izrađivati svoje prve komade te sam na jesen 2020. odlučila da je vrijeme da pokrenem brend.

Mokka Ceramica

Brend se bavi: ručnom izradom uporabne i dekorativne keramike. Mokka Ceramica trenutačno nudi šalice, tanjure, tanjuriće za sitan nakit, zdjelice i vaze.

Iza brenda stoji: Valentina Jazbec – studentica završne godine ekonomije u Zagrebu. Voljela bih da mi se pridruži prijateljica Dora kada se vrati iz inozemstva, jer skupa imamo genijalne ideje.

Valentina Jazbec 
Foto: Mokka Ceramica

Pokrenula sam ga jer: sam inspirirana stvarati keramičke predmete koji će biti drugačiji od masovne serijske proizvodnje, predmete koji će uljepšati svakodnevnicu kao i životni prostor svojih novih vlasnika.
Oduvijek sam htjela pokrenuti neki svoj mali posao, za sada je ovo samo hobi, dalje ćemo vidjeti.

Moje stvari možete razgledati i kupiti: na instagram profilu @mokkaceramica. Uskoro na web stranici, te se nadam da će Mokka Ceramica u skoroj budućnosti dobiti svoj prostor koji će biti više od same prodavaonice, ali detalje vam neću otkriti.

Cijene proizvoda kreću se: od 80 kuna nadalje.

Mokka Ceramica
Mokka Ceramica
Mokka Ceramica
Mokka Ceramica
Mokka Ceramica
Mokka Ceramica
Mokka Ceramica
Mokka Ceramica

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba