DOGAĐANJA

Ljetni party u kultnom zagrebačkom baru odveo nas je na putovanje po južnoj Italiji

Kultni zagrebački klub se zahvaljujući zvucima, mirisa i okusima pretvorio u slikovitu Italiju

Zakorači u Italiju bio je naziv večere koju je režirao Cvit Happens studio. Na ulazu nas je sve na prvu osvojila Vespa, simbol Italije na kojoj su odmah pozirali uzvanici. Ines Heli, Dora Predojević, Mile Butorac, Andrea Pavić i Marija Nikšić i mnogi drugi.

Glavna inspiracija organizatorima ove večere bila je rakošna talijanska obala Amalfi. Ružičasti božuri, vrtne ruže i drugo šareno cvijeće protezalo se po čitavoj duljini stola dok su svježi citrusi misli okupljenih odvlačili u južnu Italiju. Na stolu je svakog gosta razveselila i personalizirana San Pellegrino limenka jer su sa svakim gutljajem mogli uživati u autentičnom okusu Italije, intenzivnoj aromi sicilijanske naranče i osvježavajućem limunu. Eklektični soundtrack iz kultnih talijanskih filmova koju je puštao Turkdj zagrijao je atmosferu zbog čega su se mnogi prebacili na koktele među kojima je bio i Classic Italian 75.

Poznata imena food blogerske scene, Darko Kontin, Matejka Buča i Sandra Rončević na bogatom su meniju prepoznali talijanski specijalitet agrifoccaciu za čiju je pripremu potrebno 48 sati. Cvit Happens hranu je dodatnu naglasio predivnom zelenom konstrukcijom prožetom domaćim limunima pokazujući kako oni mogu biti jedinstvena dekoracija.

Andrea Pavić

Dora Predojević

Ivana Gaura

Marija Nikšić

Petra Miksik

Senja Vild

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba