Događanje

Ledana poziva na londonsko druženje u centru Zagreba. Bit će finih pića, radionica i super glazbe

U Ledani se sutra održava londonsko druženje uz radionice, ulične umjetnike i skrivena mjesta

London je oduvijek bio središte svijeta i grad kojim kola neopisivo snažna energija, neograničena inspiracija, najoriginalnije ideje i najluđi provodi. Osim što je poznat po predivnoj kulturi, London je također i grad u kojem se proizvode neki od najboljih i najkvalitetnijih ginova na svijetu. Jedan takav uskoro stiže i u Zagreb kako bi nam otkrio neobično skrivena i tajnovita mjesta te nas pozvao na londonsko druženje.

Tajnoviti prostor, ulični umjetnici i super atmosfera

Riječi koje najbolje opisuju londonsko druženje su tajnoviti prostor neobičnog imena, street umjetnici, vrhunska muzika i opuštena atmosfera. Svi posjetitelji će imati priliku uživati u šarmantnom Malom placu na Tavanu koje je mjesto okupljanja svih ljubitelja lokalnih i autohtonih organskih proizvoda.

Uz to će moći vidjeti i projekt Botanike naziva crafted greenery, koji će posebno za ovu priliku imati svoj pop up. Atmosferu će uljepšati umjetničke i street art instalacije te super DJ-evi, zahvaljujući kojima će cijeli party poprimiti onu ležernu i kul londonsku vibru.

 

Za prave ginoljupce osmišljene su i radionice gina na kojima će moći naučiti sve tajne zanata izrade ovog najpopularnijeg ljetnog pića. Ovaj događaj upotpunit će dobro ohlađeni Beefeater gin, koji će u svakome od nas probuditi osobu koja želimo biti ili možda onu koja već i jesmo.

Povedite društvo 30. lipnja u Ledanu na adresi Antuna Bauera 19 i isprobajte najurbaniji gin u gradu. Premda poznatu londonsku izreku Mind the gap nećete čuti na novouvedenoj metro stanici ‘Ledana’, budite sigurni da ćete čuti zvuk odlične atmosfere.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba