NOVI ALBUM

Lady Gaga je trudna? Ne, nije, samo je nakon svega najavila novi album

Bez obzira na sve tračeve koji se šire zadnjih dana o Lady Gagi, ne, nije trudna, ali priprema novi album

Lady Gaga je u vezi s Bradleyem Cooperom. Cooper s njom vara suprugu Irinu Shayk. Gaga je iz tog razloga prekinula zaruke s Christianom Carinom. Lady Gaga je trudna. Ovo su samo neki od tračeva koji su se širili po tabloidima zadnjih dana (pa čak i mjeseci) zbog kojih više nikako ne možemo točno znati što je, a što nije istina.

Usred nove drame i iznenadne vijesti da je Lady Gaga trudna, što bi bilo posebno zanimljivo s obzirom na to da je sada navodno solo, stigla je i njena reakcija. Ne, Lady Gaga nije trudna, koliko god da bi nam to možda bilo zanimljivo, ali ipak priprema nešto novo – album.

Na svom Twitteru objavila je status “Tračevi da sam trudna? Da, trudna sam sa #G6”. G6 je u ovom slučaju referenca za njen novi album, šesti po redu. Još uvijek ne postoje dodatne informacije o samom albumu, kada će izaći ili koliko pjesama možemo očekivati, ali ta vijest nas svakako veseli.

Premda je Gaga dobila nevjerojatnu slavu nakon osvojenih prestižnih nagrada i uloge u filmu Zvijezda je rođena, moram priznati da mi dosta nedostaje ona ekstravagantna žena i njena glazba nevjerojatnih tekstova. Zadnji album koji smo mogli čuti, Joanne, izdan je prije tri godine, a čisto da vas podsjetim, prvi je bio The Fame prije čak jedanaest godina. Gaga, volimo te i požuri s tim albumom.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba