VODIČ

Koncert Bad Daughter i još četiri događanja koja ne propuštamo ovaj vikend

Koncerti, partiji i popodnevne zabave

S ljepšim i sunčanim danima kao da je krenula neka nova era izlazaka i dobre zabave. Iako smo se navikli na radno vrijeme do 24 i guštanje u popodnevnim satima, to ne znači da si nećemo s vremena priuštiti i pošteni klabing. Tvrda zabava čeka nas u vrućem gradskom klubu Petom Kupeu u koji stiže njemačka DJ zvijezda Dj Hell. Ako ste ipak za dnevnu varijantu, razveselit će vas još jedno izdanje popularnog programa Hohcajt koji je tijekom pandemije pauzirao, a ako želite krenuti u provod već u četvrtak, nikako ne propustite fantastičan glazbeni projekt Mimika orkestra koji ima nastup u Vintage Industrial Baru. U nastavku kratki pregled događanja od četvrtka do nedjelje.

Mimika Orchestra

Gdje: Vintage Industrial Bar
Kada: 5. svibnja u 21:30 sati
Cijena ulaznice: 60 i 80 kuna

U omiljenom klubu čeka vas narativni scenski jazz spektakl Mimika Orchestra. Trenutačno nastupaju s dva programa, sa zamišljenom mitskom pogrebnom ceremonijom usred Balkana, te s novijim programom koji se bavi mediteranskim bazenom, kulturama i civilizacijama, kao i svakodnevnim prezentacijama i ljudskim odnosima na zamišljenom otoku usred mora, s beskonačnim maskenbalom u narativu. Ulaznice možete kupiti u VIB-u i Dirty Old Shopu (Tratinska 18).

Bad Daughter

Gdje: Pogon Jedinstvo
Kada: 6. svibnja u 20:30 sati
Cijena ulaznice: 60, 70 i 80 kuna

View this post on Instagram

A post shared by Bad Daughter (@baddaughtermusic)

Bad Daughter će prvi put uživo predstaviti hvaljeni prvijenac koji je osvojio nagrade za najbolji album 2021. godine. Nakon što je više od 40 domaćih urednika i novinara Let Me Pani skupno izabralo za album godine, uslijedilo je i priznanje regionalne udruge nezavisnih diskografa Runda za najbolji regionalni album po glasovima 50 izdavača i profesionalaca iz glazbene industrije. Njezinu stvar Eyes on You možemo slušati i u novoj reklami za Varteks, a Dunja Ercegović je jednostavno genijalna. Ulaznice možete kupiti ovdje.

Hohcajt

Gdje: Peti Kupe
Kada: 7. svibnja u 17 sati
Cijena ulaznice: 80 kuna

Ako se želite dobro rasplesati u popodnevnim satima dođite u dvorište Petog Kupea na Hohcajt na kojem ovog puta sviraju DJ-a Mimi i Pepi. Točit će se pjenušac Molly, a uživancija u dobroj glazbi neće izostati. Ulaznice za Hohcajt možete kupiti na samom ulazu.

DJ Hell

Gdje: Peti Kupe
Kada: 7. svibnja u 22 sata
Cijena ulaznice: 125 kuna

U Peti Kupe u večernjim satima stiže pionir njemačke scene elektroničke glazbe Helmut Josef Geier, poznatiji kao Dj Hell, ikona underground scene. Iako je na sceni već 40 godina i dalje neumorno nastupa po klubovima diljem svijeta tako da od njega ne očekujemo ništa manje od energičnog nastupa koji će razmrdati i one najtvrđe na floru. Ulaznice možete kupiti ovdje.

Gdje: The Garden Brewery
Kada: od 28. travnja do 8. svibnja, od 18 sati do 2 ujutro
Cijena ulaznice: ulaz slobodan

Omiljena točionica pive odnedavno je na novoj lokaciji. Osim što je genijalno uređena, stalno nudi bogat program koji uključuje finu hranu i bogat izbor piva, ali i brojne aktivnosti kao što su joga, kviz i ping pong. Dobar provod garantira vam i muzika uživo, a odlično je to što upada – nema.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube