APLIKACIJA

Kad pospremanje doma postane igrica. Riješite se nepotrebnih stvari uz ovu aplikaciju

Ako tražite način da se lakše i brže riješite stvari koje vam više ne trebaju, isprobajte ovu aplikaciju koja vam u tome pomaže

Nakon Marie Kondo i njenog progresivnog čišćenja,nije neobično da se sada pojavljuje sve više aplikacija u kojima se potiče rješavanje starih stvari koje vam više ne trebaju. Tako se pojavila i aplikacija ‘Get Rid of It’ koja vam može pomoći da iza sebe ostavite one stvari koje ne pridaju više važnost u vašem životu.

Svaki dan jedna po jedna stvar

Aplikacija je koncipirana kao igra i prati se vaš napredak svakog dana (ili onih dana kada se odlučite riješiti nečeg). No, za razliku od principa Marie Kondo, kroz ovu aplikaciju rješavate se stvari malo po malo, umjesto da napravite veliku odluku i sve bacite odjednom. Osobno znam da je moj glavni razlog zadržavanja stvari uglavnom borba da ih bacim, a bacanje jednog po jednog komada sigurno je bolja opcija.

Igra funkcionira tako da se prvog dana rješavate jedne stvari, drugog dvije, trećeg tri i tako dalje dok na kraju trebate baciti 30 stvari iz svog doma. Dok ih bacate, morate fotografirati svaku stvar, a možete to i podijeliti na svojim društvenim mrežama. Također imate mogućnost i ostaviti malu poruku za te stvari, ako ste sentimentalni prema tome što ostavljate.

Kroz ovo, naravno, ne morate pospremati samo svoj boravak, već i ured ili spavaću sobu. U svakom slučaju ne bi bilo loše da se riješite onih stvari koje vam više ne donose sreću i ostavite više prostora za nove i lijepe uspomene.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube