DIZAJN INTERIJERA

Jeste li čuli za Međimurski ceker? Riječ je o ljupkoj kući za odmor s najljepšom ljuljačkom uz bazen

Ljeto nisu samo more i plaže, ljeto može biti i odmor u prekrasnoj drvenoj kući s bazenom i wellnessom u Međimurju. Evo prijedloga

Zamislite netaknuti pojas zelene šume gdje srne bezbrižno šeću kroz dvorište, mirise i obrise lokalnog života koji se isprepliću s povjetarcem koji nosi zvuk ravnoteže prirode. Eh, pa u samom srcu te čudesne prirode stoji ova ljupka kuća za odmor zvana Međimurski ceker, za koju vlasnici poručuju da će ona u kratkom roku vašeg boravka postati vaš drugi dom kojem ćete se uvijek rado vraćati.

Malo je reći kako je ovo zdanje u Svetom Martinu na Muri ono na kojem ćete osjetiti ugođaj toplog doma i razmaziti sva svoja osjetila. Osim toga, mjesto je to na kojem je priroda stanje uma. U Međimurskom cekeru zadivit će vas između ostalog i spektakularne vizure blagih brežuljaka, vinova loza, nepregledni šumarci i livade koji zajedno i vrlo nenametljivo osvajaju.

Neizostavan faktor ove kuće za odmor jest i stoljećima stara lokalna kultura, koja je ujedno i predivan, prirodan izvor inspiracije. Bez obzira na to jeste li biciklist, gurman ili sanjar, u Međimurskom cekeru će vam pomoći oblikovati savršeni bijeg od svakodnevice.

Ondje tako možete uronite u bazen s pogledom na šumu i osjetiti mirnoću sela. Možete pronaći i svoje privatno utočište u wellnessu s finskom saunom i hidromasažnom kadom ili se pak možete samo ljuljati u jednoj od najljepše pozicioniranih ljuljački, onoj uz bazen s pogledom na krajolik.

Osim lokacije i eksterijera, ono što će vas u Međimurskom cekeru oduševiti jest i ručno rađeni namještaj inspirirani lokalnom tradicijom, koji je isprepleten sa suvremenim detaljima. Duh vremena koji diše u zidovima stotinjak godina starih dijelova kuće isto tako stvara priče koje bude kreativnost i sjedinjuju ga s prirodom koja okružuje kuću.

Za kraj, jednoglasno ćemo se složiti kako je Međimurski ceker sinonim za odmor, dobre emocije, ljepotu, toplo srce i pun želudac u zelenom Međimurju gdje ćete otkriti sebe u netaknutoj prirodi brežuljkastoga gornjeg Međimurja. Više informacija pronađite ovdje.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube