VIRALNI HIT

Isprobale smo Wash Your Lyrics generator i doznale kako izgleda pravilno pranje ruku uz omiljenu nam pjesmu

Podsjetnika na redovito i pravilno pranje ruku nikad nije bilo više. Evo kako cijela stvar može biti ipak možda malo zabavnija

Pranje ruku prva je i osnovna preventivna mjera u svrhu sprječavanja širenja bolesti. Ujedno, to je prva i osnovna mjera u sprečavanju širenja zaraznih bolesti, a pogotovo sada tijekom suzbijanja koronavirusa (COVID-19). Naime, po preporuci Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), pranje ruku mora biti redovito, često i mora se raditi ispravno.

A kako bismo znali točno kako, HZJZ je prema preporukama WHO-a napravio letak sa slijedom grafika koje prikazuju pravilni postupak pranja ruku, i to u trajanju od 30 sekundi, a pritom ga i detaljno objašnjavaju.

No, u cijeloj toj zbrci oko koronavirus, neki su se dosjetili duhovitih poteza na tu temu, pa se tako između ostalog pojavio i washyourlyrics.com generator pjesama. O čemu je riječ? Pa fora je u tome da u spomenuti web generator unesete svoju najdražu pjesmu i izvođača, a on vam ispod grafika pravilnog postupka pranja ruku raspiše i segmentira stihove odabrane pjesmu, umjesto izvornih uputa.

Tako dobijete svoju personaliziranu infografiku s riječima svoje omiljene pjesme koju naravno, možete i zapjevati kod svog idućeg pranja ruku. Iza cijele priče, koja je odmah postala viralna i koja se šera po društvenim mrežama, stoji jedan britanski developer, a mi smo, kao i uvijek u ovakvim slučajevima, cijelu stvar isprobale.

Naše infografike s omiljenim nam pjesmama donosimo u nastavku, a vi nam svoje slobodno šerajte u komentarima na Facebooku. I da, perite ruke. što je ujedno i point cijele ove priče!

Veronika Švob

Ema Glavina

Nives Bošnjak

Latica Martinis Filković

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba