vijest

Ikeinu kolekciju s potpisom Virgila Abloha stvarno smo dugo čekale. Stiže konačno u studenom

Nova Ikeina kolekcija dolazi u limitiranom izdanju, a za nju je zaslužan modni dizajner Virgil Abloh

MARKERAD kolekcija koju je za Ikeu kreirao poznati dizajner Virgil Abloh konačno nam stiže. Objavljeno je to jučer na Ikeinom Instagramu gdje je njezino lansiranje u SAD-u najavljeno za prvi tjedan idućeg mjeseca. MARKERAD će uključivati 15 elemenata za dom koji će biti fuzija street arta, suvremene kulture, ali i prepoznatljivog IKEA potpisa.

“U mojom kolekcijama uvijek ima skrivenih poruka, ali i doza ironije” kazao je Abloh referirajući se na svoju recentnu suradnju s Ikeom, čovjek koji je inače poznat po svom modnom brendu Off-White, ali i ulozi kreativnog direktora muške linije u kući Louis Vuitton.

View this post on Instagram

The countdown has begun for the launch of MARKERAD – a limited collection c/o @virgilabloh. It will launch during the first week of November 2019. “It’s about elevating the anonymous, everyday icons that we use without noticing.” IKEA in your local market can share more details about the release. #IKEA #IKEAtoday #VirgilAbloh #IKEAxVirgil #MARKERAD

A post shared by IKEA Today (@ikeatoday) on

Dugonajavljivana MARKERAD kolekcija bit će u limitiranom izdanju, a donosi elemente koje koristimo svakodnevno. Tu su tako stol i stolci stvoreni prema njegovoj ideji, tepih, ali i neobična slika Mona Lise koja dolazi u izdanju zidnog LED panela.

Neizostavna je i kompaktna papirnata vrećica s natpisom SCULPTURE čija će cijena biti 20 dolara. Kako je riječ o limitiranoj kolekciji, zainteresirani će moći kupiti samo po jedan artikl od svakog predmeta iz ponude.

Kako izgleda kolekcija MARKERAD i o kojim je točno komadima riječ pogledajte u našoj galeriji.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba