KNJIGE

Hit knjiga britanske it djevojke uskoro stiže i u hrvatskom prijevodu. Imamo detalje

Na hrvatsko je tržište stigao prijevod knjige Sve što znam o ljubavi Dolly Alderton, nagrađivane britanske spisateljice, novinarke i podcast voditeljice

Knjiga Sve što znam o ljubavi, autorice Dolly Alderton, koja je prevedena na 25 jezika i koja je, uz brojne nominacije za ostale nagrade, osvojila britanski National Book Award, uskoro nam stiže i u hrvatskom prijevodu. Ako ste u ovim izazovnim vremenima u potrazi za knjigom koja će vas nasmijati do suza, natjerati vas da se sjetiti svih oni komičnih prizora iz vašeg dejting života ili života vaših prijatelja, onda je upravo ovo knjiga kojoj biste trebali pružiti priliku.

Jednostavni stil pisanja, obilje humora i teme u kojima će se svi prepoznati

ALEXANDRA CAMERON

Kroz jednostavan jezik i obilje humora, Alderton piše o različitim vrstama ljubavi i muškarcima na koje je kroz život naišla. Uz red urnebesnih podsjetnika samoj sebi, lekcija za koje bi rado da se nikad nisu dogodile, ali i pokoji recept za ukusna jela koja ćete poželjeti i sami isprobati, čitanje ove knjige proletjet će vam u trenu.

Za slučaj da za autoricu još niste čuli, riječ je o britanskoj it djevojci, novinarki, kolumnistici i ženi koja, uz Pandoru Sykes, stoji iza jednog od vodećih ženskih podcasta u Velikoj Britaniji, The High Low, koji pokriva široki spektar tema iz područja pop-kulture.

Neovisno o tome što je knjigu pisala tridesetogodišnjakinja, progovara o univerzalnim ženskim temama, zbog čega bi se u njoj mogli pronaći svi, neovisno o dobnoj skupini. Nadamo se da smo vas dosad već uspjeli zaintrigirati za čitanje, a ako slučajno nismo, u nastavku donosimo jedan od ulomaka iz knjige koji će to bez sumnje napraviti. Knjiga će se u Hrvatskoj moći nabaviti od 1. studenog, po cijeni od 119 kuna.

Ulomak s posljednje stranice knjige Sve što znam o ljubavi

Ako si dovoljno vitka, bit ćeš zadovoljna sobom i vrijedna nečije ljubavi. Ne izlazi s onima koji ti ne dopuštaju da se napiješ i očijukaš s drugim muškarcima. Ako je to dio tvoje osobnosti, trebaju te prihvatiti takvu kakva si. Orgazam je lako othiniti i tako postići da se obje strane osjećaju bolje. Učini danas dobro djelo. Osjećat ćeš se staloženom, uravnoteženom i mirnom kada se zaljubiš u pravu osobu.

Najgori osjećaj na svijetu je dobiti nogu. Kada se ne ševiš, nemoj se brijati nego lijepo uzgoji gusti grm. Besmisleno je gubiti vrijeme, novac i energiju na kreme za depilaciju ako nitko neće vidjeti rezultate. Muškarcima uglavnom ne treba vjerovati.

Najbolji dio veze su prva tri mjeseca. Dobra prijateljica će ti uvijek dati prednost pred frajerom. Kada ne možeš zaspati, sanjari o svim brojnim budućim noćima kada ćeš se ševiti s tamnoputim, kovrčavim muškarcima.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube