POKLONI

Goopov vodič za blagdane ima bizarne prijedloge za poklone. Među njima se našao i otok u Španjolskoj

U novom Goopovom vodiču nalaze se stvarno bizarni prijedlozi za poklone, ali otok u Španjolskoj pobjeđuje

Već smo spomenule Goop, koji je Gwyneth Paltrow osnovala 2008. godine kao običan newsletter, a sada je postao jedan od čitanijih koji danas ima milijun pretplatnika i ogromnu publiku. Na njemu se nalaze mnogi savjeti o ljepoti, modi i životu, ali i prijedlozi za izlaske, aktivnosti i poklone. Osim toga, u sklopu Goopa postoji webshop koji čini veliki dio uspjeha cijelog brenda.

Gwyneth je nebrojeno puta kritizirana zbog svoje stranice Goop i proizvoda koji se na njoj prodaju. Razlozi kritika su bili potpuno neprovjereni proizvodi, neučinkovitost beauty proizvoda, a i činjenica da mnogi od proizvoda nisu bili laboratorijski testirani. Iz tog razloga se nerijetko navodilo kako je Goop prostor za pseudoznanstvene proizvode. Iako su se djelomično riješili tih optužbi, ne prestaju predlagati bizarne proizvode.

Čudesno bizarni pokloni za najdraže

View this post on Instagram

Drop. Everything. The #goopGIFT guides are here ? LINK IN BIO. Keep checking back: we’ll be counting down the 12 days of gift guides right here.

A post shared by goop (@goop) on

Tako je sada stigao Goop vodič za poklone koji je Amerikancima samo prikaz da je stvarno stiglo blagdansko doba. Svih godina do sada su Gwyneth i njen tim pripremili nekoliko nevjerojatnih poklona za vaše najdraže pa se tako na listi znaju naći bizarni predmeti. Primjerice, jedan od njih je i sklopivi Gucci stol koji na sebi ima zmiju, yoni jaje, boca za vodu s kristalom i mnogi drugi.

Za ovogodišnje poklone možete birati iz tri kategorije – za ljubavnike, za one koji uvijek misle unaprijed te ludi ali nevjerojatni pokloni. Tako možete birati između papira za motanje cigareta od zlata za 55 dolara, putovanje balonom na Mt. Everest za 6 milijuna dolara ili čudesnih naušnica. Jedna od stvari koja je mnogima zapela za oko je i otok. Da, otok u Španjolskoj koji možete kupiti za samo 172 tisuće dolara.

View this post on Instagram

Makes you wanna jump right in ? Tag your #goopgo travels and we’ll regram our favorites.

A post shared by goop (@goop) on

Mediji trenutno pišu o tome kako im nije jasno zašto su odabrali baš ovaj otok, ali izgleda kako je amerikancima ideja kupovanja otoka za poklon prilično normalna stvar. Tako postoji stranica LoveProperty na kojoj se nalazi čitava lista slobodnih gradova i sela koje možete kupiti. Halo, kupiti selo ili grad.

U svakom slučaju ako se odlučite posjetiti njihove stranice u potrazi za poklonom, ono što možete pronaći na njihovom webshopu uglavnom nije nešto što ćete naći na ebayu ili Amazonu, ali baš zato su ti pokloni samo za odabrane ljude.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba