INTERIJER

Doznali smo da se u Rijeci otvorio jedan cool dizajnerski smještaj. Izgleda baš dobro

Ako uskoro planirate potegnuti do Rijeke i tražite možda neki cool smještaj, onda obratite pozornost na Teatro Suite & Rooms

Da Rijeka postaje sve omiljenija destinacija i sve češće iznenađuje svojim novitetima i nije neka novost, a nećemo biti u krivu ni ako napišemo kako je poznata po multikulturalnosti i otvorenosti. Ako ste možda slučajno smetnuli s uma, podsjetit ću vas i kako se Riječani intenzivno pripremaju i za iduću godinu kada upravo Grad koji teče postaje Europska prijestolnica kulture #rijeka2020, što je ujedno i povodom za intenzivno oplemenjivanje gradskih sadržaja, stvaranja novih programa, ali i zanimljivih inicijativa.

S obzirom na to da nam Rijeka stalno servira i neke nove priče, nedavno je tako svoja vrata otvorio i Teatro Suite & Rooms, dizajnerski smještaj u samom centru grada, u neposrednoj blizini HNK Ivana pl. Zajca, u Verdijevoj ulici. Kako poručuju iz Teatra, u pitanju je vrhunska razina smještaja, ugode, luksuza i mira, a tome u prilog ide interijer koji je oplemenjen pastelnim bojama, raskošnim tkaninama, rasvjetom koja unosi dozu intime itd. I dok kupaonice koje često predstavljaju najveći izazov u uređenju prostora općenito, u ovom slučaju su se skladno integrirale u sobama te doprinose sveukupnom elegantnom dojmu.

Od odabira lokacije do svakog detalja u uređenju interijera, Teatro je tako u kratkom vremenu postao prepoznat od strane hrvatskih gostiju, ali i svih onih koji u Rijeku dolaze privatnim ili poslovnim povodom. Svoje motive i porive za otvaranje Teatra otkrili su nam i sami vlasnici te rekli: “Svjesni smo da je kvaliteta življenja u ovom dijelu Europe dragocjena, kvalitetna i radi spoja prirodnih bogatstva i kulturne baštine – luksuzna. Upijati svaki dan trenutke Rijeke od izlaska do zalaska sunca uz tržnicu kao srce grada, kazalište kao kulturnu žilu kucavicu grada, stvorila se želja da bogatstvo kojem svakodnevno svjedočimo otkrijemo našim gostima i turistima.“

Pa, ako se uskoro planirate zaputiti u omiljenu nam Rijeku i dan započeti buđenjem s najljepšim pogledom, onda smo vam upravo pronašli odličan smještaj u kojem ćete za noćenje, ovisno o kategorizaciji sobe, morati izdvojiti od oko 550 pa do 850 kuna. A kako izgleda Teatro Suite & Rooms doznajte u nastavku.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba