FILM

Divno. Nove zvijezde filma Dama i Skitnica bit će psi koji su stigli iz skloništa

Disney je ove godine izdao nekoliko novih verzija svojih starih klasika, a ovaj novi ima baš slatku priču

Nakon nove verzije filma Kralj lavova koja je premašila sva očekivanja po gledanosti i moderne verzije Aladdina koji nas je na kratko vratio u djetinjstvo, u studenom stiže još jedan klasik iz 1995. godine – Dama i Skitnica.

Posebnost ovog filma bit će likovi, ne samo zato što su psi, već zato što se radi o psima iz skloništa za životinje. Tako pas koji će glumiti Skitnicu stiže iz skloništa HALO iz Phoenixa, Arizona. Zove se Monte i mješanac je terijera, a producenti iz Disneyja su ga odabrali zbog njegovih sanjivih očiju i mirnog temperamenta. Damu će glumiti koker španijelka Rose.

Super je vijest i što je nakon snimanja Monte pronašao svoj zauvijek dom kod jednog od trenera sa seta. Da ova vijest bude još ljepša, Disney je potvrdio da su svi psi koji se pojavljuju u filmu pronašli svoj zauvijek dom nakon što je završeno snimanje filma.

Glasove u filmu posudili su Justin Theroux (Skitnica), Tessa Thompson (Dama), Sam Elliot, Janelle Monae, Ashley Jensen i Benedict Wong. Film stiže 12. studenog ove godine, no neće imati veliku premijeru već će se moći pogledati na njihovoj streaming platformi Disney+ koja također premijerno stiže u studenom. Još uvijek nije poznato hoće li se moći gledati i u Hrvatskoj.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba