SERIJE

Ako volite krimi serije, ovih par novijih morate pogledati. Pripremili smo kratki vodič

Vjerojatno ćete cijelu sezonu pogledati u jednom dahu

Nismo sigurni koliko dugo još možemo podnositi jesensku vremensku prognozu, ali znamo da će nam lakše pasti uz kakvu kvalitetnu seriju. Ako je ona iz domene kriminalističkih, koje gledaju u jednom dahu, tim bolje. Spadate li i sami u ljubitelje napete atmosfere, slojevitih likova i neizvjesnosti koja traje do zadnijih minuta epizoda, predlažemo vam da provjerite naš kratki vodič kroz novije krimi serijale o kojima se ovih dana najviše priča.

Innocente (Netflix)

Španjolskog glumca Marija Casasa ljubiteljima kriminalističkih priča nije potrebno posebno predstavljati. Nakon hrpe filmova čiji su nas raspleti ostavljali u nevjerice, sad ga možemo gledati i u novoj seriji, koja prati muškarca koji će slučajno ubiti čovjeka, a nakon toga izgubiti nadzor nad svojim životom.

Broj epizoda: 8

Mare of Easttown (HBO GO)

Dok se njen život raspada, detektivka Mare Sheehan, koju glumi oskarovka Kate Winslet, iz gradića u Pennsylvaniji istražuje lokalno ubojstvo. Serija općenito istražuje mračnu stranu blisko povezane zajednice i autentično ispitivanje na koje sve načine obitelj i prošle tragedije mogu odrediti našu sadašnjost.

Broj epizoda: 7

¿Quién mató a Sara? (Netflix)

Kroz seriju se, kao što naslov sugerira, malo po malo otkriva tko je ubio djevojku Saru. Za njezino je ubojstvo nepravedno osuđen njezin brat, Alex Guzman. Kad nakon 18 godina napokon izađe na slobodu, krenut će na put osvete i dokazivanja da se iza svega krije moćna obitelj Lazcano.

Broj epizoda: 10

The Serpent (Netflix)

Serija prati život i zločine Charlesa Sobhraja, stvarnog prevaranta i ubojice kojeg su zvali The Serpent (zmija). Kroz 70-e godine prošlog stoljeća varao je i ubijao turiste u Aziji, mahom hippieje, za koje nitko nije posumnjao ako se nisu vratili kući u nekom kraćem vremenskom roku. Vješto je izbjegavao uhićenje i bježao od vlasti koristeći se lažnim dokumentima.

Broj epizoda: 8

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba