HRVATSKI BREND

Ako još niste otkrile ovaj prekrasan hrvatski brend dekoracija od epoksi smole, sada je vrijeme

Lux by Natalie pokrenula je Mirella koja izrađuje dekoracije od epoksi smole

Od brendova nakita preko onih s kolekcijama odjeće pa do brendova namještaja i igračaka, u novoj rubrici Super1 vas upoznaje s hrvatskim brendovima koje neumorno pokreću hrvatski kreativci

Ime brenda: Lux by Natalie brend je dobio naziv po mojoj kćeri koja me je zapravo na neki način gurnula u sve ovo sa željom da upravo njoj i sada našem novom članu obitelji dokažem da uz puno truda i odricanja mogu postići sve što žele. Potajno se nadajući da će upravo jedna od njih zavoljeti i cijeniti ručne radove, a samim time i stvarati nešto poput mene. Cjelokupni naziv sam zaokružila s luksuzom što se veže zapravo sa stvarima koje izrađujem.

Iza brenda stoji: Moje ime je Mirella, studirala sam dizajn i veliki sam zaljubljenik u umjetnost i sve što je povezano s njom. Od malih nogu se već pokazalo da u meni postoji posebni kreativni i umjetnički touch pa se tako stvarao interes za crtanjem, slikanjem, šivanjem pa čak i pletenjem. Stvaranje nečega me čini sretnom a posebno u narednih par godina inspiriraju me razni kreativci i uživam u fantastičnim idejama, diy home decor projektima i slično.

Brend se bavi: Bavim se izradom dekoracije od epoksi smole. U ponudi su prije svega podmetači za čaše u raznim oblicima, daske za serviranje, etažeri za kolače, pladnjevi, tacne, satovi i ostale slične rukotvorine. Najbitnije mi je da je proizvod funkcionalan a uz to da je jedinstven, poseban i efektan a da pritom prostor čini ljepšim.

Brend je nastao: 2019. godine.

Pokrenuli smo ga jer: Budući da obožavam ručne radove, a home decor mi je vječna inspiracija odlučila sam prvo napraviti nešto što sam naumila za sebe. Istražujući, smola se pokazala kao idealan materijal s kojim mogu napraviti čudesa, jer pruža razne mogućnosti. Tako sam pokrenula svoj hobby u kojem uživam, razvijam maštu, a uz sve to i opuštam. Proučavajući razne tutorijale uz mnogo vježbe, vremena, propalih radova i odricanja mogu reći da sam usavršila rad sa smolom i započela stvarati proizvode za najbliže, a zatim i za druge.

Može se razgledati i kupiti: Trenutno moje proizvode možete vidjeti na društvenim mrežama i uživati u njima, a nadam se u bližoj budućnosti i u nekom mom prostoru gdje bi izložila i predstavljala svoje radove.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba