DOGAĐAJ

Uskoro kreće još jedan Zagreb Fashion Destination koji ovog puta ima snažnu poruku

Ovogodišnji Zagreb Fashion Destination nosi važnu poruku o važnosti i vrijednosti naše Zemlje

Modna priča koja je u poprilično kratkom periodu stekla veliku pozornost medija i struke i ove sezone donosi dva dana pozitivne energije i potpune kreativnosti. Zagreb Fashion Destination, priča je koju su s razlogom zavoljeli svi zaljubljenici u modu i samu poruku koju nosi manifestacija. 15. i 16. listopada, datumi su koje treba zapamtiti, a Tvornica kulture Zagreb je mjesto gdje se događa cijela čarolija.

ZFD je definitivno projekt koji na jednom mjestu okuplja mlade i već afirmirane kreatore koji će i ove sezone na pisti, ostaviti najbolje od sebe – tvrdi osnivač i producent, Tonči Šundov. Hvalevrijedna i snažna poruka koja se provlači kroz ovogodišnji ZFD, koncentrirana je i usmjerena upravo na vrijednost i važnost naše Zemlje koju nemarno zagađujemo.

Pričamo li uopće eco fashion jezik te koliko se kao pojedinci trudimo sačuvati ono najvrjednije? Kad bi Zemlja mogla (pro)govoriti što bi nam rekla? Ljudska nemar, pohlepa i nevjerojatne količine onečišćenja, a najviše plastike, dovele su u opasnost sva bića, sve životinjske vrste, zrak, vodu, sve što nas okružuje. Za fotografije koje nose duboku poruku, zaslužna je Jelena Balić, dok stajling potpisuje Petar Trbović.

Upravo je iznimno jasna i fenomenalna kampanja Zagreb Fashion Destinationa, slikoviti prikaz i svojevrsno upozorenje za sve nas. Osim prekrasnih kreacija kroz koje dizajneri prikazuju svoj lik i djelo, osim druženja i inspiracije, događaj poput ovog nas sve potiče da malo zastanemo i zapitamo se za neke veće i važnije, životne stvari.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba