Pravilnik upotrebi kolačića
Portal Super1.hr nedavno je unaprijedio svoja pravila o privatnosti i korištenju takozvanih cookiesa, u skladu s novom europskom regulativom. Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa. Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Ovdje možete saznati više o zaštiti privatnosti i postavkama cookiesa.

Zvijezda pelati

Novi proizvod u Zvijezdinom crvenom programu

Zvijezda pelati od oguljenih rajčica u vlastitom soku, novi su Zvijezdin proizvod koji predstavlja logičnu nadogradnju postojećeg asortimana crvenog programa. Rajčice u Zvijezda pelatima dolaze u praktičnom pakiranju od 400 grama.

– Kategorija crvenog programa u Zvijezdi kontinuirano raste. Taj asortiman kupci prepoznaju kao brzo, praktično i ukusno rješenje za pripremu ukusnog obroka i za njime sve češće posežu zbog nedostatka vremena-  kaže Jasna Pulić, rukovoditelj odjela marketinga u Zvijezdi.

Crveni program Zvijezde sadrži još i pasiranu rajčicu od  svježih, zrelih rajčica, protisnutih kroz fino sito da bi se dobila prepoznatljiva, glatka konzistencija. Asortiman nadopunjuju i Zvijezdini gotovi umaci rajčice – Bolognese, Basil i Salsa uz koje je obrok spreman već za tri minute.

Parmigiana od patlidžana

Sastojci

  • 400 g patlidžana
  • 200 g Zvijezda pelata
  • 2 češnja češnjaka
  • 100 g krušnih mrvica
  • 1 dl Zvijezda ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 50 g naribanog parmezana
  • 100 g mozzarele
  • Začini (sol, papar, bosiljak ili origano)

Priprema: Patlidžan narežite na tanje kriške. Kratko ga prepržite na maslinovom ulju i izvadite iz tave. Na soku od patlidžana prepržite protisnuti češnjak te dodajte pelate koje ste narezali i nasjeckali. Dobro posolite i popaprite te dodatno začinite po želji (npr. bosiljkom ili organom).

U prethodno namašćeni lim redajte patlidžane, zatim umak od rajčice i tako dok ne potrošite sve sastojke. Na vrh stavite naribani parmezan, mozzarellu i krušne mrvice.  Zapecite u vreloj pećnici dok se gornji sloj ne zarumeni, oko 15 minuta na 220 stupnjeva.

Dobar tek!

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba