MODA

Znamo gdje su najbolja ljetna sniženja u Zagrebu i Splitu

Prepustite se kupovini po sniženim cijenama i do 60 posto u više od 450 trgovina svjetskih i domaćih brendova u City Centeru one Zagreb East, Zagreb West i Split

Ljetni dani sa sobom nose brojne radosti, a veliko sniženje svakako je jedna od njih. City Centar one Zagreb East, Zagreb West i Split ima sve što vam treba, a cijene su trenutno snižene i do 60 posto. Jer, tu ćete pronaći baš sve što trebate po najpovoljnijim cijenama i napuniti vrećice komadima omiljenih dizajnerskih i high street brandova. A ako trebate maštovite prijedloge što odabrati i kako kombinirati vruće trendove, posjetite www.citymixandmatch.hr te pronađite najbolju modnu inspiraciju i stilske savjete.

Uz najbolji shopping, odlazak u City Center one ispunite i ugodnim druženjem u kafićima, slastičarnicama i restoranima s bogatom ponudom fine kave, osvježavajućih pića, slastica i ukusnih zalogaja. Odlična zabava i opuštanje očekuju vas u Cineplexx kinu u City Centeru one Zagreb East i Split uz najukusnije kokice i aktualne filmske hitove kao što su ‘Priča o igračkama 4’, ‘Kralj lavova’, ‘Yesterday’, ‘Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw’, ‘Spiderman: Daleko od kuće’ i druge filmske naslove.

Ispunite baš sve s popisa omiljenih ljetnih aktivnosti, uživajte u odmoru, druženju, zabavi i najboljim ljetnim sniženjima u vašem City Centeru one.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba