Hit sezone

Znamo gdje su Jelena Veljača i njezina kćer Lena nabavile ove predivne kabanice

Novi je trend nositi kabanicu umjesto balonera. Pronašle smo ih u divnim bojama, pa i u brončanoj

Nedano je završio najprestižniji svjetski Tjedan mode u Parizu na čijim smo pistama – ali i ulicama- vidjele mnoge modne inspiracije za proljeće. Već je opće poznata stvar kako Francuskinje krasi bezvremenski stil odijevanja, a nas je posebno oduševila jedna njihova modna odluka.

Ovog su proljeća, naime, nametnule novi trend pa umjesto balonera nose kabanice u svim bojama. I naše trendseterice – poput scenaristice Jelene Veljače, modne influencerice Rite Rumore i televizijske voditeljice Nevene Rendeli- napravile su isto. Predivne kabanice nabavile su u zagrebačkom dućanu Petit Bateau u koji je stigla nova kolekcija kabanica za velike i male.

Jelena i Lena
Rita Rumora
Nevena, Lea i Mara

Nove boje

Petit Bateau je sinonim za originalnu kabanicu koja je ovog proljeća postala statement komad odjeće. Osim originalnog i bezvremenskog modela u legendarnoj žutoj boji, nova kolekcija donosi i druge neodoljive nijanse poput baby pink, baby plave, tamnoplave, zagasito pink i brončane. A Petit Bateau kabanica definitivno je komad koji možete posjedovati i nositi u više boja, jer u proljetnoj sezoni one će biti apsolutni hit. Novu kolekciju pogledajte u galeriji.

Prva i jedina originalna Petit Bateau kabanica, komad je iz proljetne kolekcije brenda koji će u trenutku privući vašu pozornost i čim ga odjenete potvrditi svoj status modnog hita. Proljetna kolekcija ‘it’ kabanica za najmanje i najveće, koje predstavljaju savršen spoj kvalitete i stila, čeka vas u Petit Bateau trgovinama u Arena Centru i Vlaškoj 65

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba