MODA

Završio je Tjedan mode u New Yorku. Evo koje su kolekcije prikazane tijekom vikenda

Tom Ford zatvorio je još jedan Tjedan mode u New Yorku

Nakon dvije sezone kojima su uglavnom dominirale digitalne revije, New York je kroz protekli tjedan živio kao da se pandemija koronavirusa nikad nije ni dogodilo. Uzvanici su se stiskali u prvim redovima, socijalne distance nije bilo, tek tu i tamo koja maska, ali negativni PCR testovi ili potvrde u cijepljenju bili su nužni. Revijom predsjednika CFDA-a, Toma Forda, Tjedan mode u New Yorku je završio, a mi vam donosimo mali uvid u njegovu i ostale revije koje su se u New Yorku odvile tijekom vikenda.

Većina kolekcija koje smo vidjeli bile su vrlo jake u koloritu. Anna Sui poigrala se ljetnim pletivom u jarkim bojama, Joseph Altuzarra prikazao je boho kolekciju s puno tie dye tehnike, Tory Burch i Rodarte niz ljetnih haljina s cvjetnim uzorcima, šljokicama i jarkim bojama, a Tom Ford rekao je da su jarke boje nužne jer danas svi živimo digitalno, a crna jednostavno ne izgleda dobro na fotografijama koje objavljujemo na društvenim mrežama.

Michael Kors pripremio je kolekciju punu silueta inspiriranih pedesetima pa su boje bile nešto prigušenije, a dominirale su crna i bijela. Thom Browne bojama se uopće nije bavio, ostao je vjeran sebi te su njegovom kolekcijom dominirale crna, siva i bijela. Modni svijet još danas ostaje u New Yorku jer se nakon godine pauze napokon održava Met Gala, a onda svi sele u Veliku Britaniju gdje kreće Tjedan mode u Londonu. U nastavku pogledajte najpamtljivije kolekcije pikazane tijekom vikenda u New Yorku.

Michael Kors

Maison Kitsuné

Coach

Brandon Maxwell

Rodarte

Anna Sui

Jonathan Simkhai

Thom Browne

Tory Burch

Khaite

Altuzarra

Oscar de la Renta

Tom Ford

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube