Must have

YSL proizvod Touche Éclat je nakon 27 godina dobio pojačanje. Korektor koji jamči visoku pokrivenost

Touche Éclat Radiant Touch koristi se kao iluminator za naglašavanje crta lica i osvjetljavanje. Sada započinje novo poglavlje te linije

Već od lansiranja 1992., zlatna olovka Touche Éclat s čarobnom formulom i moći osvjetljavanja i isticanja crta lica, u samo nekoliko dodira s kožom postala je legenda. Ovaj vizažistima omiljen proizvod označio je prekretnicu u sferi makeupa, postavši nezamjenjiv od trenutka kada je predstavljen. YSL Beauté predstavlja zaista uzbudljiva nova izdanja, uključujući Touche Eclat High Cover, korektor za dodatnu pokrivenost i blistav ten.

Touche Eclat High Cover

 

Dostupan je u 6 nijansi i zahvaljujući svojoj formuli, savršeno je rješenje za niz problema, primjerice za prikrivanje tamnih mrlja, ožiljaka, podočnjaka, pa čak i onih s plavkastim, ljubičastim ili crvenkastim podtonovima.

Omogućava prirodni sjaj, zahvaljujući filerima mekog fokusa i pigmentima koji stvaraju svjetlost, uklanjaju vidne znakove umora zahvaljujući kombinaciji vitamina E kofeina i ekstrakta marokanskog nevena, također poznatog kao zlatni cvat. “Ovo je idealan korektor koji jamči visoku pokrivenost uz prirodan izgled i blistav sjaj“, izjavio je Tom Pecheux, globalni direktor YSL Beautéa. Cijena: 290,00 kuna.

 

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube