HRVATSKA MODA

Varteks ima novu kolekciju koja odiše modernom vibrom i kvalitetnim materijalima

Varteks je predstavio par modela iz nove kolekcije koju ćemo uskoro vidjeti i na reviji

Približava nam se još jedan i to jubilarni 30. Bipa Fashion.hr na kojem će svoju novu kolekciju, između ostalih, revijom predstaviti varaždinska modna kuća Varteks. ususret tome, predstavili su seriju fotografija na kojima prikazuju djelić svoje nove kolekcije koja zaista odiše modernom vibrom.

Radi se o kolekciji za aktualnu proljetnu sezonu koja za cilj ima spojiti kvalitetu kod koje Varteks ne radi kompromise, i stil. Za kreativno vodstvo zaslužna je Martina Vrdoljak Ranilović koja je ovaj put otišla korak dalje i poigrala se s hrabrijim komadima i siluetama. U novoj kolekciji vidimo tako odijela za žene i muškarce koja umjesto dugih hlača imaju trendi bermude, elegantne haljine na preklop s printevima kao i popularne boje za ovu sezonu kao što je pastelna boja pistacija.

“Varteks i dalje nastavlja sa snažnim građenjem svog modnog izričaja. Naše ambicije, ali i naši potencijali su veliki. Svakako i dalje bez kompromisa inzistiramo na kvaliteti, ali polako dodajemo i malo začina u naš modni stil. Jako se veselimo prezentaciji naše proljetne kolekcije na Bipa Fashion.hr-u jer ćemo imati priliku pokazati i malo hrabriji modni izričaj nego što bi se to očekivalo od ovako velike modne kuće”, izjavila je kreativna direktorica Varteksa Martina Vrdoljak Ranilović u priopćenju za medije povodom predstavljanja prvih modela iz kolekcije.

Kada govorimo o tkaninama, Varteks ni ove sezone ne radi kompromise oko kvalitete, a posebni naglasak ove sezone stavlja na prirodna vlakna među kojima su se našli pamuk, svila, lan i vuna.

Modeli za novu Varteksovu kampanju bili su Laura Kvartuč i Eugen Renko. Za styling su zaslužni Petar Trbović i Martina Vrdoljak Ranilović. Za frizuru se pobrinuo Salon Glamur, a za makeup Saša Joković. Cijelu kampanju snimila je Mare Milin.

Revija kuće Varteks održat će se u srijedu 18. ožujka, prvog dana jubilarne 30. sezone Bipa Fashion.hr-a. Slavljenički program ove sezone počinje 12. ožujka s otvorenjem izložbe fotografija From backstage to runway Zvonimira Ferinae, bit će tu i panel FHR talks 14. ožujka, kao i nezaobilazne revije na kojima će svoje nove kolekcije prikazati Ana Maria Ricov, Klisab, Varteks, Spirit by T.B., Branka Donassy, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Anthony Avangard, Marina Design, Ivica Skoko, Les Emaux, Arileo i Robert Sever.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba