KUĆANSTVO

Uz novi Philips Steamer zaljubit ćete se u glačanje. Ono nikad nije bilo lakše

U dućanu ELFS-a predstavljen je novi Philipsov sustav za glačanje

Ima onih poslova koje bismo najradije prepustili nekom drugom, a jedno od njih je definitivno glačanje. Ali ne više, a sve zahvaljujući Philips Steamer glačalima koji su predstavljeni na posebnom druženju, u dućanu ELFS-a u Amruševoj ulici.

Philipsovi stručnjaci i modni dvojac Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić sve prisutne su upoznali s inovacijama u svijetu održavanja odjeće. Svi ljubitelji mode koji cijene svoje vrijeme uz novi Philipsov sustav za glačanje mogu poput njih brzo i učinkovito izglačati omiljene komade odjeće. Philips Steamer glačala čine ComfortTouch plus samostojeće steamer glačalo i ručno glačalo Steam&Go. To su proizvodi koji mijenjaju rutinu glačanja.

ComfortTouch Plus je samostojeće steamer glačalo koje u tren oka uredi odjeću. Omogućuje lako osvježavanje odjeće i uklanjanje nabora s nje od vrha do dna uz inovativni FlexHead za maksimalni kontakt pare s tkaninom i izuzetno dugački StyleBoard za bolje rezultate. Zahvaljujući steamer glačalu Philips Steam&Go od sada možete glačati bez daske za glačanje. Takvo glačalo je praktično kad ste na putu jer omogućuje brzo i jednostavno uklanjanje nabora i osvježavanje tkanina. Idealno je i u situacijama kad nemate dovoljno vremena prije izlaska iz kuće.

Philips koji oduvijek teži jedinstvenosti, visokoj kvaliteti i želji da klijentima ponudi nešto posebno najnovijom steamer linijom omogućuje savršen efekt s puno manje truda dajući vašoj odjeći magičan dodir. Osvrčući se na proizvod modni dvojac ELFS izjavio je: “Nova Philips Steamer glačala se osim po svojoj iznimnoj učinkovitosti izdvajaju i po jednostavnoj upotrebi na svim tkaninama”.

Spoj najnovijih modnih komada iz njihove proljetne i ljetne kolekcije te Philips Steamer glačala privukao je i brojna poznata lica: Ivana Šarića, Ellu Dvornik, Tihanu Harapin Zalepugin, Indiru Levak, Matiju Vujicu, Vanju Halilović, Renatu Sopek, Anu Begić Tahiri, Damira Kedžu, Bornu Kotromanić, Antoniju Šolu, Laru Antić i Manuelu Svorcan.

Ana Begić Tahiri

Antonija Šola

Borna Kotromanić

Damir Kedžo

Ella Dvornik

Indira Levak

Lara Antić

Manuela Svorcan

Matija Vuica

Renata Sopek

Tihana Harapin Zalepugin

Vanja Halilović

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba