VIJESTI

U Garderobu su stigli novi komadi skandinavskih brendova, a pripremaju i neke novosti

Bile smo u Garderobi na predstavljanju novih kolekcija skandinavskih brendova koje su stigle u Martićevu 17

“Iz kolekcije u kolekciju kod skandinavskih brendova u Garderobi prisutan je dinamični razvoj dizajna. I dalje Ganni, By Malene Birger, Baum und Pferdgarten i Rodebjer zadržavaju prepoznatljive krojeve i svoj identitet, ali je prisutan zaokret s novim materijalima, uzorcima i međusobnim kombinacijama. Modeli resort kolekcija idealni su za praznično razdoblje, ali predstavljaju i uvod u kolekcije za proljeće/ljeto 2019.,” istaknula je Ana Ivančić, vlasnica zagrebačke Garderobe.

U Garderobi su danas predstavljene nove kolekcije spomenutih skandinavskih brendova koje Hrvatice obožavaju, najavljen je dolazak nekih novih brendova, ali i nova lokacija koja bi trebala biti spremna za otvorenje u travnju iduće godine. Nova Ganni kolekcija “Jučer, Danas, Sutra” inspirirana je western filmovima koji su se u 80-ima gledali nedjeljom popodne na jedinom raspoloživom TV kanalu, kolekcija brenda Baum und Pferdgarten “Izgubljena u transformaciji” koja je usmjerena na samosvjesnu ženu u večernjem izlasku, te resort kolekcija By Malene Birger “Odjeća za stvarne žene” koja obuhvaća potrebe odijevanja suvremene žene sa svim njezinim dnevnim aktivnostima.

Bili su tu neki novi komadi i Designers Remixa i Rodebjera, a Ana je na predstavljanju otkrila i kako bi se svaki put s Tjedna mode u Kopenhagenu najradije vratila s još više novih brendova. Mi smo za.

GANNI

GANNI

GANNI

Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba