Video

Svakodnevna frizura koju je ustvari jako jednostavno napraviti zove se banana bun

Ovaj Instagram trend uopće nije teško izvesti u stvarnosti. Trebat će vam samo par ukosnica

Zadnjih dana su i revije i društvene mreže preplavile fotografije nove frizure koju su nazvali banana bun, a zapravo se radi o zapetljanoj punđici koju oduvijek radimo, samo ova ima mali dodatak. Radi se zapravo o french twist frizuri koja se završava punđom, ali u malo nižem položaju od one klasične visoke. Dakako, postoji već nekoliko inačica ovog trenda.

Najjednostavnije se izvodi ona niska koja odaje dojam da ste se tako i probudili, ali postoji i ona svečana i zategnuta. Na Instagramu možete pronaći i mnoge ideje s dodacima za kosu, ali nama se nekako najviše svidjela ova klasična, opuštena.

Par poteza s par ukosnica

Kako blogerice tvrde na društvenim mrežama, ova se frizura može napraviti u samo par poteza, u manje od pet minuta i sa samo par ukosnica. Često si radim razne frizure pa mi se ovo nije činilo komplicirano, ali nisam baš vjerovala da se radi u samo par poteza. I da, zaista ima malo oblik banane.

Da vam pokažem kako je uspjelo snimile smo i video, a za frizuru mi je trebalo sve skupa pet ukosnica i to je sve. Jasno, ako imate više kose ili je teža bit će vam potrebno još ukosnica. Sve je zaista trajalo samo par trenutaka i uspjelo se održati nekoliko sati bez raspadanja. Dosta simpatična frizura, malo za promjenu od klasične punđe.

Super će izgledati ako imate pramenove ili svjetliju kosu, a uz nju se mogu kombinirati i razni ukrasi ili trake. Ako trebate inspiraciju za izlazak ili frizuru za posao, možda vam se svide neke od ovih.

View this post on Instagram

Banana buns… they're a thing and we love them. Try it out and tag us!

A post shared by Theorie (@yourtheorie) on

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba