SHOPPING

Super nam je nova kolekcija nakita iz Argentuma. Odabrale smo nekoliko komada

Mi krećemo u lov na jesensko blago u srebrnarnicama Argentum jer su trendi srebrne narukvice, naušnice i prstenje do kraja listopada dostupne na popustu do 50%

Naravno da nam ne treba neki poseban povod za kupnju novog komada nakita. Jer su ovi sjajni modni detalji jednako za stil važni, kao primjerice cipele i torbe. Dakle, u detaljima se krije tajna dobre kombinacija. Tu sada već ulazimo u područje aktualnih trendova koji zapravo imaju velike veze s godišnjim dobom. Naime, jesen je vrlo inspirativno vrijeme za kreatore. Zato u ovom trenutku i volimo nositi tople boje u nijansama suhog lišća, ali i nakit s jesenskim motivima.

Upravo takav nakit smo pronašle – prekriven cirkonima, s jesenskim motivima poput lišća, ali i uvijek nezaobilaznih srca – u srebrnarnicama Argentum.

STATEMENT PRSTENJE

Upečatljiv prsten na ruci. Što se tu više ima za dodati. Majstori iz srebrnarnica Argentum izradili su najljepše ovosezonske komade u srebru te ih ukrasili cirkonima u srebrnoj, crnoj, crvenoj i plavoj boji. Tako da je ih je vrlo lako kombinirati uz sve odjevene izbore. Ni oni koje više vole zlatni sjaj na ruci, neće ostati zakinuti. Jer u ovoj jesenskoj kolekciji ima i nekoliko komada u zlatnoj pozlati.

Srebrni prsten sa cirkonima, 520 kuna

Srebrni prsten sa cirkonom 490 kuna

Srebrni prsten sa crnim cirkonom, 490 kuna

Srebrni prsten u žutoj pozlati, 490 kuna

Srebrni prsten, 270 kuna

KOLEKCIJA NARUKVICA

Trendi narukvice su dovoljno formom velike da ih je lako uočiti (pogotovo ako se nose na rukavu od pulovera!), a dovoljno male (decentne) da ih se može nositi uistinu od jutra do sutra, u svim prigodama. Što se, pak, najvećih hitova sezone tiče ističu se narukvice ukrašene srcima i izrađene u srebru, a posebnu pažnju plijene one u zlatno ružičastoj pozlati. A kako bi zapešće dodano izgledalo elegantno i profinjeno tu su i Argentum krući modeli koji izgledaju kao od žice.

 

Srebrna narukvica s bijelim i crvenim cirkonom, 610 kuna

Srebrna narukvica s rose gold srcem, 320 kuna

Srebrna narukvica u rose gold pozlati, 610 kuna

Srebrna narukvica u rose gold pozlati, 620 kuna

Srebrna narukvica, 320 kuna

NAUŠNICE U FOKUSU

Ušne resice su jedna od najosjetljivijih erogenih, ali i stilskih zona. Kada su u pitanju trendovi i stil, stvar je vrlo jednostavna. Nose se viseće i raskošne naušnica, a nama su posebno neodoljive one u obliku lišća. Argentum naušnice listovi dolaze u tri varijante srebra, u klasičnom, u žutoj pozlati i u nježnoj rose gold pozlati. Osim njih tu su elegantne naušnice – možda nešto formom manje, ali po kriteriju sjaja mnogo veće – ukrašeni kamenjem koje djeluju dosta otmjeno.

 

Srebrne našunice sa cirkonima, 470 kuna

Srebrne naušnice u rose gold pozlati sa cirkonima, 270 kuna

Srebrne naušnice u rose gold pozlati, 460 kuna

Srebrne naušnice u rose gold pozlati, 1160 kuna

Srebrne naušnice, 400 kuna

Iskoristite popuste u srebrnarnicama Argentum do 50% koji traju do kraja listopada i priuštite si super komad nakita.

Sadržaj je nastao u suradnji s brendom Argentum

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba