STIL

Stilizirala sam pet različitih torbi u pet odjevnih kombinacija

SADRŽAJ OMOGUĆAVA DEICHMANN

Ruksaci i damske torbe u nekoliko kombinacija

Sad već znate koliko volim eksperimentirati sa stilom odijevanja, pomicati granice, spajati nespojivo ili pak jedan komad kombinirati na bezbroj načina. Ovog puta ništa od toga nije bio slučaj, već sam odabrala pet posve različitih torbi brenda Deichmann i uklopila ih u svoj stil odijevanja. To nije teško, jer stojim iza onog da se sve može iskombinirati s malo mašte i osjećaja za stil. Deichmann je najveći distributer obuće i modnih dodataka u Europi, gdje možete pronaći komade za svaku priliku i različite stilove. Ja sam odabrala dva ruksaka, torbu kako ja volim reći za posao i dvije manje koje mogu biti za svečane prilike. U nastavku pogledajte kako sam ih stilizirala.

CRNI RUKSAK JE VJEČNI KLASIK

Crni ruksak, 149,00 kuna / Kendall + Kylie srebrni ruksak, 199,00 kuna

Sjećam se svog prvog crnog ruksaka oko kojeg sam vijećala satima da bih ga na kraju nosila sve dok se stvarno nije raspao. Bio je od matiranog satena s kožnatim detaljima i pristajao je uz sve. Baš kao i ovaj koji je izrađen u brokatnom uzorku i djeluje glamurozno. Veličina je taman da nije onaj skroz maleni, a nije ni preko cijelih leđa.

Crna torbica 99,00 kuna / Crni ruksak, 149,00 kuna

Baš zbog uzorka može biti glavni u profinjenim odjevnim kombinacijama, a bit će jednako cool i s nekim visokim platnenim ili kožnatim tenisicama. Komad koji je kod mene obavezan, trenutno imam dva ruksaka na lageru.

SVJETLUCAVI MINI RUKSAK KAO SUPER DETALJ

Srebrni ruksak, Kendall + Kylie 199,00 kuna / Crna torbica 99,00 kuna

Nije tajna da volim ekstra komade i da ih uvijek prve biram. Dakako da se podrazumijeva da već imam neku baznu kolekciju pa si to mogu dozvoliti, a s druge strane kao da je bitno. Ovaj mini ruksak je super kada ne trebam nositi puno stvari, a sasvim slučajno je idealan par sa srebrnim cipelama koje imam već nekoliko sezona. Upečatljiv detalj podignut će svaku odjevnu kombinaciju, od jednostavnijih boja pa sve do jarkih kao što je moja ružičasta haljina.

Tamnozelena torba 189,00 kuna / Srebrni ruksak Kendall + Kylie 199,00 kuna

Osim njega, u trgovni sam vidjela i pismo torbu u toj istoj srebrnoj koja se prelijeva. Jako 90-te i nostalgija koja ide uz nju. Točno se sjećam svojeg prvog mini ruksaka, koji je začudo bio u crnoj boji.

TAMNOZELENA TORBA ZA POSAO

Tamnozelena torba 189,00 kuna / Crvena pismo torba 83,00 kuna

Znam da je smiješno dijeliti torbe prema prigodama, ali i to ponekad radim. Torbe nešto strožih modela i one koje najčešće nosimo za kratke drške djeluju mi dosta formalno i najviše ih volim nositi tako da ih malo razigram. Omiljene martensice ili neke konkretnije cipele ili pokušam odigrati s nekim otkačenim materijalima kao što je u ovom slučaju lak.

Crvena torba 83,00 kuna, Tamnozelena torba 189,00 kuna

Ova torba je idealne veličine, jednostavnog dizajna i laka za kombiniranje, a djeluje moćno i uz odijelo, ali i suknju pencil kroja i laganu bluzu. Sve je stvar preferencije, ja bih se s njom i dalje poigravala u nekom sličnom smjeru.

CRVENA PISMO TORBICA

Crvena torba 83,00 kuna / Crna torbica 199,00 kuna

Crveni modni dodaci su mi jedni od omiljenih. Dugo su to bile klasične salonke, a danas je to novčanik ili torba. Model pismo torbe je zahvalan za odlazak u grad i u njega stane sve što mi treba, čak i mini notes ako odlazim na sastanak. Crvena boja odlično pristaje uz zelenu, naranačastu i plavu, a u kombinaciji s crnom, sivom i bijelom potpuno dolazi do izražaja.

MALA CRNA TORBA ZA UVIJEK

Crna torba 99,00 kuna / Crni ruksak 149,00 kuna

Oduševila me ova mala torba s ručkom jer mi je stilski nekako najviše sjela. Možda je to i zato što nemam niti jednu malenu torbicu u crnoj boji, ali ova je svakako moj broj jedan. Ne trebam govoriti da se može uklopiti u svačiji stil i ne treba nužno biti večernja, osim ako vam je zbog obveza za dnevnu priliku ipak potrebna veća. Definitivno moj favorit.

Sadržaj nastao u suradnji s brendom Deichmann