SUPERFOOD

Stigli su novi proizvodi koji istovremeno hrane, njeguju i čiste kožu

Stigla je Elemis Superfood linija koju jedva čekamo isprobati

Kombinacijom čiste snage koncentrata iz superhrane, znanosti i stručnosti koji se kriju iza svake Elemis formule, Superfood linija za njegu kože donosi moćan udarac. Inspirirani najboljim sastojcima koje nam priroda ima za ponuditi, nutritivno bogate superžitarice, superpovrće i supervoće su pametno kombinirani s aktivnim prebiotikom.

Bogati antioksidansima, omega masnim kiselinama, vitaminima i mineralima, superhrana će kožu nahraniti, njegovati i učiniti je čistom i punom života dok prebiotici štite i održavaju osjetljivu mikrofloru kože. Elemis Superfood linija donosi pomno balansiran plan za njegu kože kako bi probudio zdrav, sjajan i svjež izgled.

Ona sadrži novi Superfood gel od crnog ribizla, a radi se o vrlo nježnom pilingu za lice odnosno gelu punom ekstrakata voća bogatog antioksidansima, ekstraktom crnog čaja i glicerina za gladak, mekan i hidratiziran ten. Pulpa crnog ribizla iz održivog uzgoja uklanja mrtve stanice kože za gladak i blistav ten. Ekstrakt borovnice, prirodno bogat vitaminima i mineralima, zaključava vlagu i rehidrira.

Druga novost je Superfood maska za pročišćavanje s brazilskom ljubičastom glinom i kompleksom superbobica bogatih omegama balansiraju T-zonu i matiraju masnu kožu. Ona matira i smanjuje proširene pore uz pomoć brazilske ljubičaste gline koja apsorbira višak ulja. Ekstrakt crnog čaja, poznat po antioksidativnim svojstvima, pruža svježinu i čistoću tena. Ulje sjemenki crnog ribiza iz održivog uzgoja i ekstrakt nordijske borovnice balansiraju i hidratiziraju kožu.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba