Darivanje

omogućava argentum

Srebrni nakit je dar s kojim ne možete pogriješiti. Pronašle smo divne komade na popustu

Ovih blagdana pokloni osmijeh uz Argentum: do 26. prosinca svjetlucave srebrne poklone kupite uz -30%

Koliko naušnica, narukvica, ogrlica i prstenja je dovoljno? Ako se nas pita, odgovor je nikada. U tom stavu podržavaju nas i aktualni modni trendovi koji nalažu da se nakit nosi u velikim količinama: više narukvica nanizanih na oba zapešća, da se sjaj postiže s nekoliko lančića te da se prstenje istovremeno nosi na svakom prstu ruke.

Ukratko, da bismo ovih blagdana zasjale u punom sjaju treba nam mnogo, mnogo nakita. I onda se netko čudi što su naušnice, narukvice i prstenje blagdanski dar kojemu se najviše veselimo? Kako je darivanje uistinu osebujan posao prepun simbolike i skrivenih poruka, kupovina nakita kao blagdanskog dara zahtijeva određeno promišljanje i planiranje.

Mi smo – u svrhu promišljanja i planiranja – pomno proučile blagdansku kolekciju srebrnarnica Argentum u kojima do 26. prosinca svjetlucave srebrne poklone možete kupiti uz -30%! U nastavku donosimo najsjajnije Argentum trenutke – darove s kojima ćete svojim najmilijima ozbiljno podići razinu sreće, ali i modni stil.

Trend1: Big bang

Argentum

Što darovati ženi koja sve ima? Naušnice, naravno! Jer sigurno joj barem još jedne trebaju kako bi zabljesnula na kakvom partyju. Ove su sezone u fokusu one poput raskošnih srebrnih modela Argentum – sa sjajem cirkona na ringovima, na stiliziranim pahuljama, zvijezdama i inju i to sve u boji bijelog, žutog i ružičastog zlata.

Ovako blistav Argentum nakit sjajno pristaje uz ostale ovosezonske zimske hitove kao što su čupavi puloveri, dolčevitke protkane sjajnim nitima te uz kreacije posute šljokicama i ljuskicama. Naprosto je vrijeme za: Big bang!

Srebrne naušnice (gore) 860 kn i naušnice 1440 kn

Srebrne naušnice, 2320 kn, Argentum

Srebrne naušnice, 1580 kn, Argentum

Srebrne naušnice, 550 kn, Argentum

Srebrne naušnice, 520 kn, Argentum

Trend 2: geometrija

Dok su Argentum romantični zimski motivi poput stiliziranih pahuljica i zvjezdica naglašeni cirkonima, atraktivan geometrijski nakit predstavljen je u srebrnoj, žutoj i rose gold boji te ukrašen biserima. Ovi komadi posebno će se svidjeti ženama koje se nikako ne mogu odlučiti vole li mini ili maksi dozu sjaja. Sada odgovor na to pitanje nije ni bitno jer Argentum geometrijski oblici na prstenju, narukvicama i ogrlicama imaju visoki sjaj.

Kao i kod ostalog nakita, i ovdje vrijedi pravilo kombiniranja “više je bolje”. Pravilo, naravno, vrijedi u svim smjerovima bez obzira je li riječ o osobi koja naginje minimalizmu ili pretjerivanju u kićenju.

Vrlo nam se sviđa aktualni trend koji je nastao uz pomoć nakita iz Argentum kolekcije: taj moćan bljesak stilova i sjaja koji nastaje kada se, primjerice, romantičan prsten “udruži” s onim geometrijskim ili, pak, kada se kombiniraju srebrni komadi u nijansama žute, bijele i ružičaste.

 

Srebrna ogrlica, 520 kn, Argentum

Srebrni prsten, 420 kn, Argentum

Trend 3: špagica

Narukvice špagice sa srebrnim motivima nisu bile hit jednog ljeta niti su otišle s ljetom. U blagdanskoj kolekciji srebrnarnica Argentum pronašli smo ih u velikom rasponu trendi boja ukrašenih divnim privjescima s cirkonima i snažnim porukama.

Špagice-narukvice isprobale smo kombinirati s ostalim hit Argentum narukvicama – iz jednog komada srebra i s onima poput srebrnog lanca, i rezultat je uvijek bio sjajan. I,da, super su par novim modelima satova.

 

Narukvica sa srebrnim privjeskom, 250 kn, Argentum

Narukvica, 220 kn, Argentum

Pogledajte blagdansku Argentum kolekciju i izaberite atraktivne srebrne darove koji će zagrijati blagdane i uvesti nas u blistavu 2020. godinu

Sadržaj nastao u suradnji s brendom Argentum

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba