BEAUTY

Predstavljen je novi hrvatski kozmetički brend koji ćemo moći kupovati od proljeća

Riječ je o ekskluzivnoj liniji koju čine proizvodi za njegu tijela neodoljivih, originalnih mirisa ljubičice, jorgovana i nebeske ruže

U elegantnom okruženju hotela Esplanade, brojnim je uzvanicima predstavljena akvizicija tvrtke Neva te njeno pripajanje u Magdis Grupu. Prigodnom su izložbom bogatog portfelja Nevine kozmetike iz razdoblja od 1918. do 2018. proslavljeni i jubilarni rođendani – 100. rođendan tvrtke Neva i 25. rođendan tvrtke Magdis.

NOVI BREND STIŽE U PROLJEĆE

Vrhunac večeri bilo je predstavljanje novog kozmetičkog brenda Hommage á la Beauté – Neva1918 koji će se na policama trgovina moći naći već ovog proljeća. Neva1918 posveta je stoljeću ljepote i priznanje viziji koju su još davne 1918. godine imali gospoda Raca i Verles, osnivači tvrtke Rave iz koje je zatim nastala Neva.

Marko Gros, Lada-Tedeschi Fiorio i mr.sc Srećko Gross

Uzvanicima se emotivnim govorom obratio predsjednik Uprave Magdis grupe, Marko Gross, koji je ovom prilikom izjavio: “Kada sam dobio ponudu za akviziciju, nisam mogao vjerovati – dvije godine kasnije vjerujem više, ali i dalje ponekad mislim da sanjam dječački san”, a Lada Tedeschi Fiorio je dodala kako su izuzetno sretno što su u tvrtki Magdis pronašli pouzdanog, odgovornog partnera, koji će s vizijom nastaviti razvijati Nevu, brinuti se o zaposlenicima i ostvarivati poslovne uspjehe.

Ljupka Gojić

Bojana Gregorić Vejzović

Alexandra Dojčinović

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba