MODA

Kako to da high street brendovi još uvijek ne prodaju maske? Topshop je ovih dana krenuo prvi

Topshop prodaje zaštitne maske u nekoliko printeva, ali i one brenda Skinnydip London

U redakciji se jučer poveo razgovor o tome kako to da high street brendovi još uvijek nisu počeli prodavati zaštitne maske. Komentirale smo kako ćemo ih sigurno neko vrijeme nositi, a prednost dajemo onim od pamuka koje možemo prati i više puta koristiti. Jedna očigledno nije dovoljna pogotovo ako ste stalno u prometu, već jedno nošenje na lice s malo šminke, ostavlja trag koji nam se ne sviđa. Možemo se prestati šminkati, a možemo nabaviti još koji komad i biti manje opterećene. Pa kako to da high street brendovi već nisu počeli raditi svoje maske i dali nam mogućnost da jednostavno s ulice uletimo u trgovinu i nabavimo novu masku?

topshop

Topshop je, čini se, prvi krenuo s prodajom zaštitnih maski koje su izrađene od poliestera i elastana, a dizajn ima prilagodljive elastične trake koje će ju pridržavati. Napominju da ovo nije medicinska oprema niti zamjena za pridržavanje odgovarajućih smjernica koje se odnose na socijalno distanciranje i redovitu higijenu.

Maske dolaze u zanimljivim printevima kaš što su životinjski i trenutno ih je ponudi desetak, s tim da uz tu ponudu imaju i setove od dva komada (one su okarakterizirali kao muške). Uz svoju proizvodnju prodaju i one britanskog brenda Skinnydip London koji je poznat po otkačenim modnim dodacima. Za više informacija i eventualnu kupovinu kliknite na online trgovinu.

Topshop 58,40 kuna

Topshop 58,40 kuna

Topshop 83,40 kuna

Topshop 83,40 kuna

Skinnydip 116,20 kuna

Skinnydip 116,20 kuna

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba