BEAUTY

Ovu mirisnu godinu obilježili su klasici koji su se vratili na police, ali i potpuno nova izdanja

Svaka godina ima svoje mirisne bočice, bilo da su potpuno novi mirisi ili specijalna izdanja

Ovu godinu obilježili su snažni i dominantni mirisi svjetski poznatih parfemskih kuća, kao što su Dior, Chanel, Gurelain, Givenchy, Gucci i drugi. Dior je nakon 20 godina predstavio novi originalni parfem Joy, koji čine citrusne i cvjetne note s toplom sandalovinom i mošusom. Chanel je nakon 97 godina iznenadio fanove crvenom bočicom u koju je upakiran vječni klasik.

Svoju proslavu imao je i brend Givenchy koji je ove godine nakon 60 godina na police vratio svoj kultni miris L’Interdit koji čuva mandarinu, bergamot i jagodu, ružu, jasmin, tajman, vetiver i mošus.

Ljubičica i kava, mahovina i orlovi nokti

Još jedan cvjetni koktel stigao nam je iz kuće Dolce&Gabbana kao nova varijanta poznatog mirisa The One. Tu se isprepliću ljubičica i kava, bergamot i iris dok ih prate drvenaste tople note. Miris koji osvaja na prvu i stvoren je za ženu koja uspješno miri suprotnosti. Ljubiteljice orijentalnih mirisa ove godine imaju težak izbor jer je i francuska kuća Guerlain predstavila novi Shalimar Souffle koji kombinira citruse s vanilijom.

Gucci je i ove godine predstavio novi miris, ovog puta Flora – Gorgeous Gardenia dolazi u nedoljivoj i punoj boci u kojoj su note gardenije, pačulija i smeđeg šećera. Jo Malone London poznat je po genijalnim, čistim mirisima koji spadaju u niche kategoriju, a ove godine je predstavio parfem koji spaja davanu, mahovinu i orlove nokte. Jedva čekamo da dođe u Hrvatsku. Inspirirajte se u galeriji, možda baš pronađete neki novi s kojim ćete kliknuti.

 

Dolce&Gabbana The only one

Chanel Special Edition

Burberry

Calvin Klein Women

Dior Joy

Estee Lauder Beautiful Belle

Giorgio Armani

Givencha L'interdit

Gucci Flora

Guerlain Shalimar Souffle

Jo Malone London Honeysuckle & Davana

agatha ruiz de la prada love love love

Cartier Carat

Michael Kors Wanderlust

Ralph Lauren

Viktor & Rolf Christmas Edition

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba