TREND ALERT

SADRŽAJ OMOGUĆAVA CITY CENTER ONE

Ovo su tri dominantna trenda koja će se nositi do kraja proljeća 2022. godine

Izdvojili smo 25 odličnih komada iz aktualne ponude

Tijekom i nakon pandemije modni dizajneri diljem svijeta gotovo dogovorno krenuli su u dva smjera sa svojim kolekcijama. Prvi se odnosi na komade iz prošlosti koji nude svojevrsnu utjehu, podsjećaju na neka bolja stara vremena, dok su drugi jednostavno zabavni odnosno uče nas da je život prekratak da bismo nosili dosadnu odjeću. Zato ovog proljeća svjedočimo velikoj popularnosti predimenzioniranih muških T-shirta kakve obožavaju supermodeli. Svoju popularnost potvrdile su i cipele s otvorenom petom poznate i kao slingback koje je nosila i Coco Chanel, a vratila se i ‘tek’ 60 godina stara mini suknja s kojom su zabavne kombinacije zagarantirane.

SLINGBACK CIPELE

Ovaj 80 godina star modela cipela podrazumijeva špičasti vrh i otvorenu petu s remenčićem. Popularan je već nekoliko sezona, a čini se da im je slavu vratila kreativna direktorica Diora Maria Grazia Chiuri kad je u svojoj debitantskoj kolekciji za tu kuću 2016. godine predstavila J’Adior model. Od tada je ovaj model cipele svake sezone sve popularniji, a kao jedan od glavnih trendova za ovu sezonu prokazali su ga Chanel, Prada i Gucci. Što smo pronašli u aktualnoj ponudi City Centera one pogledajte u galeriji.

Graceland 199,00 kuna

Guess 823,20 kuna (Fashion&Friends)

Aldo 750,00 kuna

Hugo 1.688,00 kuna (Fashion&Friends)

Mango 249,90 kuna

Michael Kors 1.299,00 kuna (XYZ)

Steve Madden 752,00 kuna (Fashion&Friends)

Aldo 730,00 kuna

Moje cipele 269,00 kuna

Les Autres 699,00 kuna (Mass)

 

 

Da bismo pronašli što se nudi u proljetnim kolekcijama, zavirili smo u ponudu City Centera one i pronašli pregršt komada. Gerry Weber i Mango imaju odlične predimenzionirane majice, Fashion&Friends nas je oduševio ponudom mini suknji s potpisom različitih brendova, a Aldo s raznolikom ponudom slingback cipela. U nastavku pogledajte 25 komada koje smo izdvojili, a inspiraciju za slaganje kombinacija pronađite na portalu City Mix&Match.

 

MINI SUKNJA

Dok povjesničari mode još uvijek raspravljaju o tome je li je u šezdesetima izumio francuski dizajner André Courrèges ili Britanka Mary Quant koja je na njoj izgradila cijelu karijeru, mini suknja nastavlja vladati svijetom mode. Ove je sezone upravo ona jedan od najmoćnijih trendova, a to su u svojim kolekcijama potvrdili Miu Miu, Versace, Diesel i niz drugih. U galeriji pogledajte što se sve nudi jer ponuda je zbilja raskošna.

s.Oliver 479,00 kuna

Guess 875,20 kuna (Fashion&Friends)

Mango 249,90 kuna

Versace Jeans Couture 916,00 kuna (Fashion&Friends)

New Yorker 79,90 kuna

Calvin Klein 307,44 kuna (Fashion&Friends)

Tommy Hilfiger 559,92 kuna (Fashion&Friends)

Gerry Weber 665,00 kuna

 

 

PREDIMENZIONIRANI T-SHIRT

Predimenzionirani T-shirt koji kao da je ukraden iz muškog ormara za ovu sezonu predviđaju svi od Balenciage do Prade. Klasična majica kratkih rukava sada je povećanih dimenzija i sjajno funkcionira s hlačama visokog struka, s kratkom suknjom ili ispod slip haljine kako su to u devedesetima nosile Winona Ryder i Kate Moss, a danas Bella Hadid i Kendall Jenner. U aktualnoj ih ponudi zbilja ima pregršt, a koje smo mi izdvojili pogledajte u galeriji.

Superdry 230,00 kuna (Fashion&Friends)

Mango 129,90 kuna

C&A 120,90 kuna

Gerry Weber 415,00 kuna

s.Oliver 239,00 kuna

Orsay 80,00 kuna

Calvin Klein 389,00 kuna (Fashion&Friends)

 

 

Sadržaj nastao u suradnji s City Centerom one.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube