VODIČ

Ovaj vikend obiđite dva buvljaka i jednu dvorišnu rasprodaju. Evo kada i na kojim lokacijama

Krećemo s obnovom jesenske garderobe

Za sve ljubitelje vintage i second hand odjeće imamo super vijesti. Petak, subota i nedjelja rezervirani su za buvljake u Art Park i u Medici te uličnu rasprodaju u našem omiljenom Uličnom ormaru. Taman u pravo vrijeme kada lagano slažemo jesensku garderobu, pa ćemo sigurno posjetiti jedan od njih i ubosti si komad ili dva. U nastavku saznajte gdje i kada vas točno očekuju.

Rewear Me Buvljak

Gdje: u dvorištu Medike
Kada: 5. rujna u 16 sati

U nedjelju 5. rujna u dvorištu Medike održava se buvljak vintage, second hand odjeće, umjetnina i rukotvorina. Među izlagačima će biti Nikola Grabovac, Luc, Antonela Šantek, Orla Bird, Moon in Retro, Rewear Me, Mambar, Revenant Rags, Marcela Vrček i drugi.

Yard Sale Uličnog ormara

Gdje: Jurišićeva ulica 6
Kada: 3. i 4. rujna u 10 sati

View this post on Instagram

A post shared by Ulični Ormar 🎀 (@ulicniormar)

U posljednjim ljetnim danima u Uličnom ormaru imate prilike osvježiti svoj ormar vintage komadima odjeće i nakita. Ako i nemate iskustva u kupnji takve odjeće djevojke iz Uličnog ormara će vam rado pomoći da je iskombinirate s onom iz vašeg ormara.

Buvljak_51/ Art park

Gdje: park Ribnjak
Kada: 3. rujna od 16 sati

U parku Ribnjak imate prilike kupiti, ali i prodati novu i staru odjeću, cipele, torbice, igračke, ploče, knjige, nakit i rukotvorine. Ako se odlučite za prodaju, svoje izlagačko mjesto trebate platiti 20 kuna. Osim prilike za dobru kupovinu čeka vas i odlična zabava uz DJ Kunu, hranu i piće.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube