BEAUTY TEST

Ovaj tuš za oči nanijela sam u točno 54 sekunde, a kada pogledate video, poželjet ćete ga odmah

Isprobala sam Quick Flick tuš za oči s kojim se ne trebate više mučiti prilikom šminkanja, brzo je, jednostavno i bez popravljanja

Nisam osoba koja se previše šminka, ali ako nešto nanosim to su ruž, rumenilo, tuš i maskara. Kako mi inače za tuš treba dosta vremena, oduševilo me kad sam saznala za Quick Flick, tuš koji navodno možete nanijeti u manje od minute.

Znam da vam se svima dogodilo da baš onda kada se najviše žurite, baš onda tuš ispadne grozno, morate ga popravljati, brisati i samo imate još više posla. Neovisno o tome kako ga nanosite, odvojenim kistom ili markerom, uvijek se jako lako dogode greške, a vrijeme nanošenja zna potrajati.

Markeri za lijevu i desnu stranu

Quick Flick zato je malo drugačiji. Radi se o tušu u kojem u paketu zapravo dobivate dva tuša, jedan za svako oko. Svaki od njih ima dvije strane – jedna je u obliku uvijenog trokuta, a druga je tanki tuš za dodatno popravljanje. Markeri su za svaku stranu po jedan, a na svakome je i navedeno da se radi o desnoj ili lijevoj strani.

Super je što postoji i u tri veličine pa tako imate malu, srednju i veliku. Mala ili petite je 8 milimetara, modest je srednja od 10 milimetara, a najveća, grand, ima 12 milimetara. Dolazi i u tri boje (za sada) – crnoj, smeđoj i zelenoj. Odlučila sam isprobati crni u modest veličini jer i inače kada nanosim tuš uglavnom radim nešto veći wing.

Nanošenje u manje od minute

Nanošenje je stvarno jako jednostavno, a da bi isprobale koliko mi vremena treba, napravile smo i video. Prvo sam morala isprobati Quick Flick tuš. Prvo otvorite stranu na kojoj je marker i prislonite uz rub oka. Ovdje možete same birati želite li da ide malo više ili niže. Nakon toga otvorite drugu stranu i samo povučete crtu do unutarnjeg dijela oka, koliko dugo vam odgovara. Onda ponovite s drugim okom. Na lijevom oku sam morala malo popraviti vrh, ali je sve u svemu bilo jako brzo, ravno i jednostavno. Trebalo mi je 54 sekunde, doslovno niti minuta za oba oka.

Nakon toga sam nanijela ono što i inače nanosim – Maybelline tuš tankim kistom. S njime je bilo popravljanja i uređivanja tako da obje strane isto izgledaju. Krenula sam s vanjske strane prema unutra i nekoliko puta popravljala. Za to mi je trebalo 2 minute i 40 sekundi.

Na kraju sam mogla zaključiti da je Quick Flick mnogo tamniji i bolje se drži, a i dosta je vodootporan pa sam ga nosila cijeli dan. Bez brige, jednostavno se skida otopinom za uklanjanje šminke.

Cijena ovog tuša je 165 kuna, ali uz dostavu i pakiranje sam ga platila oko 220 kuna.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba