LJEPOTA

Odlične vijesti. Kylie Cosmetics by Kylie Jenner uskoro stiže u Hrvatsku

Od 18. listopada u parfumerijama i online trgovinama

Sigurni smo da će vas obradovati vijest da nakon brend Kylie Skin, u Hrvatsku stiže i dekorativna linija Kylie Cosmetics koja će se prodavati isključivo u online trgovini douglas.hr, a onda i u odabranim parfumerijama. Kylie Jenner je poznata po strašću za šminkom te je inspiracija mnogim ženama u tom smislu, a svoj brend je osnovala 2015. godine. Kultni Kylie Lip Kit je danas proizvod koji je kontinuirano rasprodan, a njezina online trgovina trenutačno jedna od najuspješnijih danas.

U prodaji će se tako naći široka paleta proizvoda za usne, lice i oči te setovi osvjetljivača i rumenila. Ono što je važno za brend je to da su svi proizvodi veganski.

“Veseli me što nakon uspješnog lansiranja Kylie Skin linije, sada imamo priliku lansirati liniju proizvoda Kylie Cosmetics. Posebno me raduje kombinacija visoke prisutnosti Kylie Jenner na društvenim medijima i Douglasa kao vodeće digitalne platforme za ljepotu koja je zanimljiva mladim ljudima koji prate beauty trendove. Vjerujemo kako će hrvatsko tržište i sve generacije prepoznati novitete i kvalitetu kozmetičke linije Kylie Cosmetics”, povodom lansiranja Kylie Cosmetics linije izjavila je izvršna direktorica Douglas parfumerija, Adrijana Bokan.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube