LJEPOTA

Ne zaboravite njegovati svoje tetovaže prije i poslije izlaganja suncu. Imamo neke super proizvode za njih

Tetovaže su uglavnom osjetljive na sunce i, kao i kožu općenito, treba ih dobro zaštititi

Briga za kožu trebala bi biti na listi stvari koje radimo svakog dana, a ljeti je svakako pojačana. Osobe s osjetljivom kožom već znaju da trebaju paziti koliko se izlažu suncu, da koriste zaštitni faktor te da je kožu potrebno dodatno hidratizirati. Posebno osjetljiva koža je i ona tetovirana pa se ona ne bi trebala predugo izlagati direktnom suncu.

View this post on Instagram

Hermiiiini ?

A post shared by @ jule.popule on

Osim što postoje rizici od oštećenja kože, tetovaža može brže izblijediti, izgubiti boju ili čak izazvati ožiljke.Važno je paziti na nove tetovaže, ali i za stare je potrebna briga. Kako ne biste morali previše brinuti, izvukle smo par proizvoda zbog kojih će vam koža biti zahvalna.

 

Lerbolario Sun Krema za zaštitu od sunca SPF 50+ , 146,27 kuna

Za tetoviranu kožu dobro je koristiti mineralnu zaštitu koja odbija ili raspršuje ultraljubičaste zrake, dok kemijske stvaraju naslage koje ih apsorbiraju. Ova krema svijetloj i osjetljivoj koži daje učinkovitu i sigurnu zaštitu. Sadrži palmino ulje, maslinovo ulje te gel aloe vere.

 

Eucerin Sun Pigment krema za sunčanje, 146,65 kuna

Posebnost ove kreme za sunčanje je da je dodatno obogaćena Thiamidolom koji djeluje na glavni uzrok hiperpigmentacije. To znači da će vidljivo smanjiti tamne mrlje tijekom vremena i, uslijed redovite primjene, spriječiti njihovo ponovno pojavljivanje. Uz lijepu kožu oko tetovaža će i sama tetovaža bolje izgledati.

Pura Vida Organic balzam za tetovaže, 83,20 kuna

Balzami za kožu hrane ju, hidratiziraju i obnavljaju, a upravo to joj je potrebno nakon tetoviranja. Nakon sunčanja potrebna je dobra hidratacija, a ovaj balzam uz to ima trenutni učinak smirivanja kože ako je došlo do crvenila ili svrbeža. Sadrži prirodna ulja, pčelinji vosak te kanabidiol.

 

CBD Tatto balzam, 104 kune

Ovaj balzam odličan je za nedavno tetoviranu kožu, ali će pomoći hidrataciji i kod starijih tetovaža. Lako se upija, obnavlja i miruje kožu, a uz to je sto posto prirodno i organsko. Ima trenutni učinak prilikom smanjivanja crvenila, pomlađuje kožu, umiruje ju i djeluje kao snažan antioksidans.

Azena biljna krema za njegu tetovaža, 100 kuna

Ova krema ima formulu bez alkohola, vode, umjetnih boja, mirisa i konzervansa. Azena krema pokriva sve potrebe svježe tetovirane kože kao što su zacjeljivanje i hidratacija, ali dobro djeluje i na postojeće tetovaže tako da čuva boju i pojačava njegu na tetoviranom području.

 

Lux-Factor Tatto Nano Shock, 199 kuna

Tatto Nano Shock je profesionalna krema za njegu tetovirane kože, koja se sastoji od potpuno nove, patentirane formule. Hidratantna i hranjiva krema namijenjena je njezi nove tetovaže kao i onih starijih. Preporučuje se korištenje oko tri tjedna nakon tetoviranja.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube