PARFEMI

Ljeti je sve znaku sočne breskve pa smo pronašli 5 parfema koji mirišu upravo kao ona

Dizajnerske i niche kreacije za različite preferencije

Ako ste, poput nas, pomalo ovisni o isprobavanju novih mirisnih kapljica, onda ste vjerojatno uvijek otvoreni za nove kombinacije nota i istraživanje nepoznatog. Opcija koja vas ovog ljeta, sigurni smo, neće razočarati jest ona parfema koji mirišu na sezonsko voće. O osobnim se preferencijama, znamo, ne raspravlja, ali vjerujemo da nećemo pogriješiti ako vam sugeriramo da odete u smjeru onih koji su u fokus stavili – breskve. Izdvojili smo provjerene dizajnerske i niche opcije, a na vama je da odaberete onu koja vam najviše odgovara, od one suptilne kakvu nudi Jo Malone, do vrlo snažne brenda Tom Ford.

Burberry Body

Opis: Luksuzna cyhpre – voćna kompozicija koja započinje svježim notama zelenog absinta, breskve i frezije, savršena za vruće ljetne dane.
Note: ruža, breskva, mošus
Cijena: 489 kuna za 35 ml edp (Douglas)

Kilian Flower of Immortality

Opis: Breskva je ovdje vrlo lagana, osvježavajuća, tek u natruhama slatka. No, radi se u parfemu koji će vam svejedno bez problema na koži izdržati od jutra do večeri.
Note: breskva, tonka, iris
Cijena: 1579 kuna za 50 ml edp (Parfumerija Lana)

Tom Ford Bitter Peach

Opis: Parfem za one koji u parfemu ne traže suptilnost. Gorka breskva je moćna, karakterna, odvažna, oplemenjena s upečatljivim notama ruma, konjaka i vanilije.
Note: breskva, crvena naranča, kardamon i heliotrop, rum, konjak, pačuli, sandalovina, vanilija
Cijena: 2805 kuna za 50 ml edp (Douglas)

Jo Malone London Nectarine Blossom & Honey Cologne

Opis: Zamislite sočnu breskvu uronjenu u gusti med i doći ćete vrlo blizu mirisa ovog parfema. Naravno, izvedeno tako da ne djeluje previše napadno.
Note: breskva, med akacije, ribizla
Cijena: 1089 kuna za 100 ml (Douglas)

Lancôme Trésor

Opis: Kultnog parfema iz 1990. vrijedi se prisjetiti i danas; na početku je osvježavajuć, a kako se razvija, postaje sve više puderast.
Note: breskva, marelica, jorgovan, jasmin, perunika, mošus, jantar
Cijena: 369 kuna za 30 ml (dm)

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube