CELEBRITY

Kate Middleton odlično nosi crvenu maksi haljinu. Uskladila ju je i s maskom za lice

Princ William i njegova supruga Kate posjetili su jednu londonsku pekarnicu i ponovno privukli pažnju svojim skladnim modnim kombinacijama

Članovi britanske kraljevske ne pojavljuju se u javnosti u mjeri u kojoj su to činili prije pandemije koronavirusa, što je posve razumljivo. No, kad god to ipak odluče učiniti, mahom poluče još i veći interes javnosti. Princ William i njegova supruga Kate, za svoje su posljednje pojavljivanje odabrali posjet Beigel Bake Brick Lane pekarnici u Londonu, i to kako bi čuli probleme vlasnika i zaposlenika koji se, suočeni s višetjednom zabranom rada, svakim danom bore za opstanak.

Henry Nicholls - WPA Pool/Getty Images

Riječ je o pekarnici koja je oduvijek pomagala zajednici, i to ponajviše kroz besplatne donacije hrane, zbog čega je Kate i Williamu bilo posebno važno pokazati da imaju sluha za njihove nedaće. Nakon pekarnice, uputili su se i u obližnju džamiju u kojoj su se susreli s brojnim volonterima koji su pomagali ljudima zaraženima koronavirusom.

Dok je princ William za tu prigodu odjenuo tamnoplave hlače, svijetloplavi sako i bijelu košulju, njegova je supruga odabrala maksi crveno-bijelu haljinu engleskog brenda Beulah, s kojom je ponovno poručila kako je posve u redu iste odjevne komade nositi više puta. Istu je ovu haljinu, koja se može kupiti po cijeni od 4.509 kuna, nosila na jednom od javnih Zoom sastanaka, a ovaj ju je put lijepo uskladila sa zaštitnom pamučnom maskom brenda dječje odjeće iz Londona, Amaia.

Justin TallisWPA Pool/Getty Image

Ian Vogler - WPA Pool/Getty Images
Henry Nicholls - WPA Pool/Getty Images

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba