MODA

Jesen je meka i udobna u novoj Petit Bateau kolekciji za klince

Za naše najmlađe Petit Bateau izradio je divnu jesensku kolekciju

Petit Bateau ovih je dana predstavio svoju jesensku kolekciju u kojoj će klinci radosno dočekati novu školsku godinu, a imaju i predivnu kolekciju pidžama kojoj su zaštitna lica Jelena Veljača i njezina preslatka kći Lena.

NJEŽNI PAMUK ZA NJEŽAN SAN

Petit Beteau

Da bi našim mališanima san bio što ljepši i ugodniji pobrinuo se Petit Bateau izradivši pidžame od najkvalitetnijeg i najnježnijeg pamuka s OEKO-TEX garancijom. Zbog njihove beskompromisne ljepote mnogi im ne mogu odoljeti, a među njima ni poznata glumica i scenaristica Jelena Veljača koja je sebi i kćerki Leni za predstojeće razdoblje nabavila nove modele pidžama. Riječ je o bezvremenskom modelu s kojim odrastamo, volimo ga i nosimo cijeli život. Jer osim najkvalitetnijeg dodira odjeće na dječjoj koži Petit Bataeu donosi i čuva uspomene.

VESELI POČETAK ŠKOLSKE GODINE

Osim ugodnih pidžama, za novi početak školske godine ili odlazak u vrtić Petit Bateau ima divnu jesensku kolekciju. Tu ćete za svoje klince pronaći haljinice, suknjice, jakne, prsluke, majice, hlače i trenirke veselih boja u kojima će oni nesmetano izvršavati sve dnevne obaveze.

U dječjim ormarima ove jeseni nose se cvjetići, karirani uzorak i zaštitni znak Petit Bateaua – prugice. Zato odmah požurite u njihov dućan u Vlaškoj 65 i Arena centru te nabavite omiljene komade odjeće.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba