Shopping

Jedna wow modna suradnja. Reserved i britanski Vogue imaju zajedničku kolekciju

Predlažemo da pogledate čitavu kolekciju Reserved x Vogue i ugrabite pokoji limitirani komad za sebe

Vijest o suradnji poljskog brenda Reserved s britanskim izdanjem časopisa Vogue došla je kao naručena za modne osvajačice plesnog podija, koje će svoju modnu magiju izvoditi noseći limitiranu kolekciju Reserved x Vogue. Capsule-kolekcija od devet posebno dizajniranih komada neodoljivo podsjeća na retro novogodišnje tulume u doba diska, Studija 54 i nezaboravnih osamdesetih, kada su party outfiti poput ovih vladali modnom scenom.

Urednice Vougea Dena Giannini i Holly Roberts te dizajnerski tim Reserveda surađivali su tijekom cijele godine stvarajući moodboard koji će pratiti kolekciju i pripremajući, osim samog dizajna odjeće naravno, sve potrebne detalje kako bi kolekcija zasjala u punom smislu.

Prema riječima Vanesse Kingori, glavne izdavačice britanske edicije Voguea, suradnja s poljskim urbanim fashion brendom prilika je da se još više približe svojim čitateljicama. S druge strane, glavni dizajner i direktor Reserveda Marek Piechocki, koji je ujedno i osnivač brenda, ističe kako je iznimno ponosan na suradnju s Vogueom, kao najvećim poznavateljem modnih pravila te vodećom stilskom inspiracijom u svijetu mode.

Kolekcija se sastoji od devet odličnih komada. Za oko su nam na prvi pogled zapele vesta i suknja žarko ružičaste boje, kao jedini koloriti u cijeloj kolekciji. Ostali komadi su haljine, suknje, bluze i sako u crnoj i srebrnoj boji, kombinirani s prozirnim polka dot uzorkom i sjajnim ljuskicama.

179,90 kn

329,90 kn

349,90 kn

599,90 kn

699,90 kn

449,90 kn

349,90 kn

349,90 kn

349,90 kn

499,90 kn

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba