LJEPOTA

Izbjeljivanje intimnog područja sve je popularnije. Stručnjakinja nam je otkrila što trebamo znati o tome

U kozmetičkim salonu De Luxe otkrile smo novi, neobični tretman

Poznato je da koža na području bikini zone i donjih usana postaje tamnije pigmentirana te se sve više ljudi odlučuje na izbjeljivanje tog dijela tijela. Depilacije ili hormonalne promjene mogu biti neki od uzroka za depigmentaciju, ali dobre vijesti su da sad postoji rješenje i za to u centru Zagreba. Kozmetičarka i vlasnica salona De Luxe, Antonija Tretinjak rekla nam je sve o tome, točnije o tretmanu Happy intim.

IZBJELJIVANJE BIKINIJA, PAZUHA I LAKTOVA

“Ovaj tretman je namijenjen osjetljivoj koži intimne zone. Radi se o tretmanu Happy intim, točnije kozmetičkom kemijskom pilingu na bazi trikloroctene kiseline, obogaćenom antioksidansima te glikolnom i limunskom kiselinom koje su zaslužne za posvjetljivanje željenog područja. Tretman posvjetljuje kožu te popravlja teksturu, uz lagani efekt učvršćivanja kože.”

Dodaje da se može tretirati bikini područje i velike usne, pazuh i lakat. Tretman je bezbolan i svi preparati su dermatološki ispitani te sigurni za upotrebu na tako osjetljivom području.

TIJEK TRETMANA PO FAZAMA

Područje koje se tretira je dan prije potrebno obrijati ili par dana ranije izdepilirati. Samo područje se prije tretmana odmašćuje i postupno se nanosi aktivni preparat do trenutka potpune apsorpcije tj. upijanje. Na kraju se nanosi krema koju je potrebno koristiti i idućih 12 tjedana kao kućnu njegu. Preporučuje se izbjegavanje tuširanja 3-4 sata nakon tretmana, a broj potrebnih tretmana kreće se između jedan i tri, ovisno o koži i stupnju hiperpigmentacije i to u razmaku od mjesec dana.
“Odmah nakon tretmana osjeća se samo lagano zatezanje, a tek sedam dana od tretmana kreće ljuštenje tretiranog područja koje onda traje individualno, prosjek je nekih desetak dana. Preporuka je tretman napraviti barem mjesec dana prije izlaganja na suncu.” Cijena prvog tretmana koji uključuje i kremu za kućnu njegu je 850 kuna, a svaki idući tretman je 550 kuna.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba