NOVA KOLEKCIJA

Iz ara Shoes su stigli ključni komadi cipela za hladnija godišnja doba

Nova kolekcija ara Shoes kombinacija je modernog i udobnog uz zanimljive i vječne uzorke

Ne postoji bolja kombinacija od modernog i udobnog. Nova kolekcija iz are, HighSoft uključuje estetski dizajniranu obuću koja se prilagođava vašem obliku stopala, a odlikuje ju ultra fleksibilni potplat s integriranim vrlo mekanim pjenastim uloškom u području savijanja stopala.

Kombinacija udobnog i modernog

U novoj kolekciji naići ćete na kombinaciju klasične tehnologije izrade obuće u stražnjem dijelu i nove tehnologije šivanja obuće u prednjem dijelu, što pridonosi lakom hodu. Svaka cipela udobna je i lagana poput tenisice jer je izrađena od odabrane mekane kože. Jesensko zimska kolekcija balerinki i cipela u korak je s modnim trendovima, a glavna inspiracija je udobnost.

Uzorci su i dalje prisutni pa su tako u novoj kolekciji prisutne zagasite jesenske nijanse savršene za romantičarke, metalik modeli za odvažne, visoke potpetice koje i najjednostavniju odjevnu kombinaciju čine elegantnom te nezaobilazni klasični modeli koji su se uvijek do sada pokazali pravim i sigurnim izborom za svaku prigodu.

ara Shoes, 719,00 kuna

ara Shoes, 719,00 kuna

ara Shoes , 719,00 kuna

ara Shoes , 719,00 kuna

ara Shoes, 719,00 kuna

ara Shoes, 719,00 kuna

Sve modele ara Shoes obuće i torbica možete pronaći na 11 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Comfort&Life, Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba