LOOK

Galeb je proslavio 67. rođendan uz predstavljanje nove jesensko-zimske kolekcije

Tvrtka Galeb iz Omiša koja je kod nas postala sinonim za kvalitetno rublje domaće proizvodnje proslavila je 67. godina postojanja

Jučer je bila odlična prilika za predstavljanje nove jesensko-zimske kolekcije, novouređenog prostora prodavaonice i proslavu 67. rođendana trvtke Galeb. Uz njih su slavile i brojne poznate osobe koje su pregledale novu kolekciju.

Proslava rođendana uz brojne poznate osobe

Glumci Robert Kurbaša_Ana Begić Tahiri_Jelena Miholjević_Vanda Winter

Glumice Vanda Winter i Petra Kurtela

Glumica Ana Maras Harmander

Ana Karamarko i Olja Vori

Anja Alavanja Romac

Olja Vori i Tihana Harapin Zalepugin

Iris Androšević Pinjuh

Glumica Petra Kurtela

Tihana Harapin Zalepugin

Glumac Robert Kurbaša

Glumica Ana Vilenica

U rođendanskom druženju tako su uživale su Vanda Winter, Ana Vilenica, Ana Begić Tahiri, Petra Kurtela, Ana Maras Harmander, Jelena Miholjević i Robert Kurbaša, voditeljica Anja Alavanja Romac, Tihana Harapin Zalepugin, Olja Vori, Iris Androšević Pinjuh i mnogi drugi. Oni su imali priliku pregledati novu kolekciju Galeba, koji je sada već dostigao status sinonima za kvalitetnog rublje domaće proizvodnje.

Nova kolekcija uz casual i trendy komade

Poznati su po svojim inovacijama koje polako uvode, a nova kolekcija je nadahnuta svakodnevnom ležernošću. I ovoga puta Galebovi su dizajneri pripremili velik izbor udobnih, casual i trendy mekanih komada od najkvalitetnijih prirodnih materijala. Njihovo donje rublje i ovoga puta dolazi u mnogo klasičnih modela koji se prilagođavaju tijelu i pružaj osjećaj ugode pri nošenju.

Neke od dijelova nove kolekcije su pidžame koje ove godine dolaze u neutralnim bojama i s romantičnim uzorcima te odjeća za slobodno vrijeme u muškom i ženskom asortimanu. Ova roba jednostavno se kombinira unutar dnevnih i ležernih kombinacija, a popularni volani poboljšat će svaki vaš modni odabri.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba